Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért nem csókolt meg? És mit...

Miért nem csókolt meg? És mit jelent ez a belemarkolás?

Figyelt kérdés

Flörtölünk jó ideje egy férfival, sokszor volt arról is szó konkrétan, hogy mekkorát szexelnénk, mindig utal arra, hogy azt csinálok vele, amit akarok stb.

Mégis a legutóbbi "incselkedésnél" átfogta a derekamat, átkarolt, magához húzott és így beszélgettünk egy darabig, az arcunk kb. 5 centire egymástól. Aztán elengedett és beszélgettünk tovább.

Még egy ilyen helyzet volt nem sokkal később, de akkor csak annyit csinált, hogy mielőtt elengedett, elég erősen belemarkolt kéroldalon a derekamba. Ezt miért csinálhatta?

27/n, ő 36/f

2014. júl. 28. 13:46
 1/4 anonim ***** válasza:

még érett meg benne a tett

vagy simán csak hülye

2014. júl. 28. 13:49
 2/4 anonim ***** válasza:
vagy nem volt még nővel. bizonytalan. félénk. nem oldódott még fel.
2014. júl. 28. 13:54
 3/4 A kérdező kommentje:

1. én is erre gondoltam, hogy még érett benne a dolog. de azért másodszorra sikerülhetett volna.:) én túl félénk vagyok ahhoz, hogy ilyen helyzetben én legyek a kezdeményező, pedig alig bírtam ki. lehet, hogy jobb lett volna, de én se bírtam rávenni magam.

2. tuti, hogy már volt nővel, sőt. igazából furcsa, hogy ilyen bizonytalan.

de a derekamba miért markolt bele? mind a két kezével egy jó erőset szorított, majdnem hogy fájt.

2014. júl. 28. 13:57
 4/4 anonim ***** válasza:
Hat a helyedbe kicsit kozeledtem volna, nem feltetlenul azt jelenti hogy te ccsokolod meg, csak siman kozeledsz...aztan leesik neki hogy te igenis akarod, es majd megcsokol :)
2014. júl. 30. 15:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!