Miért nem csókolt meg? És mit jelent ez a belemarkolás?
Flörtölünk jó ideje egy férfival, sokszor volt arról is szó konkrétan, hogy mekkorát szexelnénk, mindig utal arra, hogy azt csinálok vele, amit akarok stb.
Mégis a legutóbbi "incselkedésnél" átfogta a derekamat, átkarolt, magához húzott és így beszélgettünk egy darabig, az arcunk kb. 5 centire egymástól. Aztán elengedett és beszélgettünk tovább.
Még egy ilyen helyzet volt nem sokkal később, de akkor csak annyit csinált, hogy mielőtt elengedett, elég erősen belemarkolt kéroldalon a derekamba. Ezt miért csinálhatta?
27/n, ő 36/f
még érett meg benne a tett
vagy simán csak hülye
1. én is erre gondoltam, hogy még érett benne a dolog. de azért másodszorra sikerülhetett volna.:) én túl félénk vagyok ahhoz, hogy ilyen helyzetben én legyek a kezdeményező, pedig alig bírtam ki. lehet, hogy jobb lett volna, de én se bírtam rávenni magam.
2. tuti, hogy már volt nővel, sőt. igazából furcsa, hogy ilyen bizonytalan.
de a derekamba miért markolt bele? mind a két kezével egy jó erőset szorított, majdnem hogy fájt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!