Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi van? Meg csokolt és. Több lent

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi van? Meg csokolt és. Több lent

Figyelt kérdés
12 éves lány vok . van egy 13 éves barátom. el hívott fagyizni és ott megcsokolt aztán én is megcsokoltam és ő magához húzott és nem engedett el. el akartam tolni magamtól . aztán elengedett bocsánatot kért és azt mondta el öntötte a vágy megkérdeztem milyen vágy ról beszél és ő azt mondta hát a szex én meg elfutottam. ugye jól tettem?? és utána fel hívott h találkozni szeretné velem és bocsánatot kérni h hülye nagy nehezen megbocsatottam és elmentem hozzájuk nero oda hívott be mentünk a szobájába és beszélgettünk le ültetett az agyara én mondtammondtam neki h megne próbálja mert kihivom a rendőrséget. aztán ő el lokott az ágyra és meg csolot én meg sikitottam. persze a szülei nem voltak otthon. rám akart feküdni mire én leloktem magamról és futottam ő meg utabam de eltuntem előle... szerintetek elmongyam a szüleimnek vagy mit csinaljak?? mert nincs egy rendes pasi a világon.????

2014. ápr. 19. 13:58
 1/4 anonim ***** válasza:
#12évesenénméglegoztam
2014. ápr. 19. 14:00
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
12 évesen minek neked pasi? Egyébként igen, mondd el a szüleidnek, így legalább kap a körmére a kissrác, aki 13 évesen meg akar erőszakolni valakit. Ja és legalább téged is eltiltanak a pasizástól, amíg érettebb nem leszel.
2014. ápr. 19. 14:11
 3/4 anonim ***** válasza:
istenkém te xddd találj ki jobbat :D
2014. ápr. 19. 14:14
 4/4 anonim ***** válasza:
szerintem mond el szüleidnek és javaslom hogyne találkozz a fiuval hidd el aki 2szer játsza el a bizalmad azzzal ne!!
2014. ápr. 19. 14:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!