Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért csókolt meg az exem ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csókolt meg az exem ha közben nem is akar semmi komolyat?

Figyelt kérdés

Együtt dolgozunk már egy ideje és nagyon sokszor oda jön hozzám.

Megérint olykor megsimít és munka után amikor kettesben maradtunk megcsókolt.

Most épp a csajozós korszakát éli és bevallotta,h neki szexen kívűl másra nem kellenek a lányok de én más vagyok számára ,vágyik rám de nem akar átverni.

Én 21 vagyok a volt barátom pedig 26 és kicsit több mint fél évig voltunk együtt kb 2 évvel ezelőtt.

2013. júl. 23. 08:24
 1/4 anonim ***** válasza:
Ez kábítás volt. Én nem hibbém el a helyedben. Ha a csajozós korszakát éli, akkor mindenkinek ilyeneket mondhat...
2013. júl. 23. 08:29
 2/4 anonim ***** válasza:

mert egy naiv... stb. lány vagy.

Mikor a padló adja a KO-t akkor már nem kell ilyen kérdéseket feltenned. Tudni fogod magadtól is. :)

2013. júl. 23. 08:52
 3/4 anonim ***** válasza:
Mert azzal a szöveggel, hogy te is csak dugásra való vagy mint a többi csaj, azzal nem tudna az ágyába csábítani.
2013. júl. 23. 08:54
 4/4 anonim ***** válasza:
Azért Drágám,mert naív vagy,és ő ezt kihasználja.Tartalékosnak jó vagy az ágyába.Nyilván kedves meg szépeket mond,mert tudja,hogy így könnyebben elcsábíthat.
2013. júl. 23. 09:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!