Folyton fáradtnak, kábultnak èrzem magam, mi lehet a baj? Veletek volt ilyen?
Már nem is emlékszem mikor kezdődött...de kb már állandó állapot lett ez nálam és nem tudom mièrt.
Tavaly már annyira zavart, hogy elmentem a háziorvoshoz aki felírt pár vèrvizsgálatot. Elvileg nem vagyok vèrszegèny, sem a pajzsmirigyemmel sincs gond.
Azóta sem tudom mi lehet. Pár napja újra èrdeklődtem a háziorvostól, és annyi választ kaptam konkrètan, hogy aludjam ki magam és fogjam be, mert fiatal vagyok.
Bármennyit alszom nem változik semmi. Nincs energiám bármit is csinálni, szètszórt vagyok, nehezen veszem rá magam a napi teendőim elvègzèsère is, utolsó percben csinálom meg ,mikor muszáj. A nappaliban rendet tartok, mert oda bejönnek mások is, de a saját szobám egy hónapja kupis. Álmos vagyok, sokat ásitok, a memoriám sem olyan mint règen, mintha ellennèk tájolódva sokszor. Lassabban reagálok le mindent , ha szólnak hozzám, lassabban jár az agyam.
Nem akarok ilYen lenni de egyszerűen nem tudok kimászni belőle. Depresszió? Testi problèma? Azt sem tudom kihez forduljak vagy mit tegyek. Abban reménykedem hátha valaki volt már igy innen, és tud valami megoldást. Megköszönnèm,ha írtok.
23n
Köszi a válaszokat!
Nyilván a 3-4 év alatt, mióta ilyen szrul érzem magam, már több mindent kipróbáltam, 7-8órai alvás, korán kelès, mèg több órai alvás... Semmi nem változtatott ezen, bármennyit alszom.
Most a vitaminos megoldást fogom megpróbálni, tudtok ajánlani valami természetesebb készítményt?
Egyébként itthon szoktam főzni, szóval nem a legrosszabb kajákat fogyasztom,de lehet nincs bennük elegendő vitamin(ha ez a problèmám).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!