Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért van az, hogy napi 8 óra...

Miért van az, hogy napi 8 óra irodai meló után totál fáradtnak érzem magam?

Figyelt kérdés

Gyakornok vagyok, évente 6 hónapot dolgozok, mellette egyetem.

Amikor szorgalmi időszak van, akkor lazább a dolog, van, hogy nem minden órára járok be, így megesik, hogy csak napi 2-4 órát töltök az egyetemen, a többit magamnak osztom be. De most meló van, így reggel fél 7-kor kelek és fél 5-re érek haza, aztán, ha van még lélekjelenlétem, akkor elmegyek edzeni. Nagyon fáradt szoktam lenni, olyannyira, hogy néha már átmegy letargiába. Oké, van, hogy néha sétálgatni kell a munkahelyen, de ez nem vesz el annyit, inkább a gép előtt ülés a jellemző. Iszom a kávét is ott, itthon viszont soha. Ott nem érzem magam depresszívnek, de mire hazaérek, sokszor már igen.

2017. máj. 28. 20:22
 1/7 anonim ***** válasza:
Vitaminokat kéne szedned lehet.
2017. máj. 28. 20:23
 2/7 A kérdező kommentje:
Szedek, Multi Pro Plus.
2017. máj. 28. 20:24
 3/7 anonim ***** válasza:

Nem csak fizikai munkától lehet elfáradni 😃

Szellemitől is. Gyakran jót tesz, ha kimozdulsz hétvégente, esetleg kiveszel egy hetet, és akkor egy hosszabb útra.

Ilyenkor legjobb a természetbe menni, túrázni, az tölti fel.legjobban az elmét.

Nameg persze a sport... mozgással is olyan boldogsághormonok termelődnek, amik csökkentik a stresszt, úgyhogy az is felszabaítja a lelket

2017. máj. 28. 20:51
 4/7 anonim ***** válasza:
Embere válogatja, de van, hogy a szellemi munka sokkal jobban kimerít, mint a fizikai. Főleg, ha stresszes is.
2017. máj. 28. 21:22
 5/7 anonim ***** válasza:
Attól hogy a val...don ülsz,még szellemileg megterhelő.
2017. máj. 28. 21:43
 6/7 anonim ***** válasza:

A képernyő bámulása és az ülés igenis fárasztó. Meg ha nyitott, nagy légterű irodában ülsz, a folyamatos nyüzsgés, emberzaj is leszívja az energiát, általában friss levegő sincs, mert valami fázós lekapcsolja a légkondit.

Szóval szerintem teljesen normális, hogy elfáradsz.

2017. máj. 28. 23:00
 7/7 anonim ***** válasza:

Ha nem vagy hozzászokva, bizony a 8 órás munka fárasztó tud lenni. Amikor főállásban elkezdtem a mostani 8órás munkámat, akkor egy jó 1-1,5 hónapig tényleg olyan voltam munka után, mint a mosott szar. Egyszerűen nem voltam ahhoz hozzászokva, hogy 8 órán át folyamatosan dolgozzam kisebb szünetekkel. Pedig nem úgy mentem dolgozni, hogy sosem dolgoztam előtte, de teljesen máshogy dolgoztam addig (pl. otthonról, ott azért megint más, hogy seki nem felügyel és rugalmasan tudod beosztani az idődet... vagy eladó plázás standnál, ott azért többet mozogtam és volt, hogy pangás volt, akkor meg olvasgattam... meg aztán egyetemen gyakornokság, ahol néha 12-14 órákat is bent voltam (ált. 8-10 órát), de mondjuk heti 2-3x max, és egy csomó üresjárat is volt). Meg ugye azért egyetemhez képest is más, itt nem az van, hogy szar az idő, van még hiányzásom a szemináriumra, nem megyek be meg ha nem katalógusos, akkor alszom helyette inkább plusz másfél órát... meg nem voltak nagy lyukasórák.

Szerintem ez megszokás kérdése. A szervezeted hozzá fog szokni.

2017. máj. 29. 11:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!