Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Folyton fáradtnak, kábultnak...

Folyton fáradtnak, kábultnak èrzem magam, mi lehet a baj? Veletek volt ilyen?

Figyelt kérdés

Már nem is emlékszem mikor kezdődött...de kb már állandó állapot lett ez nálam és nem tudom mièrt.

Tavaly már annyira zavart, hogy elmentem a háziorvoshoz aki felírt pár vèrvizsgálatot. Elvileg nem vagyok vèrszegèny, sem a pajzsmirigyemmel sincs gond.

Azóta sem tudom mi lehet. Pár napja újra èrdeklődtem a háziorvostól, és annyi választ kaptam konkrètan, hogy aludjam ki magam és fogjam be, mert fiatal vagyok.

Bármennyit alszom nem változik semmi. Nincs energiám bármit is csinálni, szètszórt vagyok, nehezen veszem rá magam a napi teendőim elvègzèsère is, utolsó percben csinálom meg ,mikor muszáj. A nappaliban rendet tartok, mert oda bejönnek mások is, de a saját szobám egy hónapja kupis. Álmos vagyok, sokat ásitok, a memoriám sem olyan mint règen, mintha ellennèk tájolódva sokszor. Lassabban reagálok le mindent , ha szólnak hozzám, lassabban jár az agyam.

Nem akarok ilYen lenni de egyszerűen nem tudok kimászni belőle. Depresszió? Testi problèma? Azt sem tudom kihez forduljak vagy mit tegyek. Abban reménykedem hátha valaki volt már igy innen, és tud valami megoldást. Megköszönnèm,ha írtok.

23n

2020. nov. 22. 23:37
1 2 3
 1/21 anonim válasza:
100%
Szia! Nálam hasonló volt a helyzet, magamra inkább az "állandóan levert" kifejezést használnám. Egy ismerősöm ajánlotta a vitaminszedést és az segített, sokkal jobb a közérzetem azóta.
2020. nov. 22. 23:44
 2/21 anonim ***** válasza:
Hogy telik egy hétköznapod és egy hétvégi napod?
2020. nov. 22. 23:59
 3/21 anonim ***** válasza:

Szia,a B vitamin komplex nekem segített.

Lehet, hogy furcsán hangzik,de próbálok minimális cukrot fogyasztani.

Inkább valami gyümölcsöt.

Sajnos most a vírus miatt nem hiszem, hogy lehet szaunázni de az is jó.

2020. nov. 23. 00:05
 4/21 anonim ***** válasza:

Én is ilyen vagyok nagyon régóta 0-24. Olyan vagyok mint egy rossz drogos, csak nem drogozom. Mint a mosott szar konkrétan. Nekem sincs semmi hiányosságom. Ezt nálam a depresszió okozza, de papíron nem vagyok az. Viszont olyan szinten nem érdekel az élet mint dolog, hogy 0-24 öngyilkos akarok lenni. Nem érdekel semmi, minden szürke és maga az élet mint dolog, szar, fos.

Amúgy ugyanez. Nincs enegiám, szétszórt vagyok, egy igazi balfasz, lusta vagyok, legszívesebben nyakkal felakasztva lógnék egy fán egész nap, amíg ki nem múlok. Negatív vagyok mindennel, de erőm nincs, hogy változtassak.

Valószínűleg nálad is a depresszió lehet a háttérben, de egy ilyen elfucserált világban teljesen érthető. Neked sok sikert, én hamarosan lelépek az életből, megnézem azt a túlvilágot. 21/f

2020. nov. 23. 00:13
 5/21 anonim ***** válasza:

Sajnos velem is ez van de szép lassan próbálok vissza térni és tenni valamit azért hogy el múljon ez a jelenség,olvass utána milyen megoldásokkal érdemes próbálkozni,hidd el nekem szép lassan de sikerülni fog ki lábalni belőle,ha esetleg szeretnél egy sors társsal együtt le győzni ezt a problémát akkor írj,együtt sokkal könnyebb,motiválni egymást és tartani a lelket.

4# Te is szívesen írhatsz,csak próbálj pozitív lenni.

22F

2020. nov. 23. 00:22
 6/21 anonim ***** válasza:
#5 inkább nem, köszi, a pozitivitás az valami új pokemon nálam, már nem tudok pozitív lenni. Sőt már nem is akarok az lenni. Élni sem sajnos. De nektek sok sikert visszatérni.
2020. nov. 23. 00:25
 7/21 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat !

A vitaminos dolgot kifogom próbálni, bármit csak jöjjek helyre!

Egy napom kb úgy nèz ki,hogy felkelek kb 8kor, fèl órát èbredezek, telózok, aztán reggelit készítek,eszem majd lassan kávèzom egyet, közben heverek az ágyon. Ez gyakori mert mindig úgy èrzem húz az ágy. Aztán enni adok az állatoknak, kutya macska tyúk... Ebédet főzök aztán csak úgy eltelik a nap. Mert heverek ès semmi energiám másra. Néha meglátogatom a nagyszüleim de nem vagyok jó társaság. Tavaly otthagytam a munkahelyem,hogy elvègezzem a vágyott tanfolyamom és aztán azt dolgozhassam amit szeretek, de közbe jött ez a szar helyzet így alkalmi munkáim vannak csak, heti 3 nap kb. Ilyenkor emberekkel foglalkozom ès utána mèg jobban kifacsart vagyok, mintha a maradék energiám is eltűnt volna. Mert annyira megterhelő azt mutatni, hogy friss, jófej ember vagyok.

Hétvégén jó esetben elmegyünk valamerre a párommal, vagyis mostanában jó ha kimegyünk sètálni egyet. S az a furcsa, hogy örülni sem tudok már úgy igazán semminek. Mintha a jó dolgokat sem tudnám igazán, boldogan átèlni és ez az èrzès hiányzik a legjobban. Mintha csak külső szemlèlője lennèk az életemnek.

4.Nagyon sajnálom, hogy így èrzel, sokszor én is elgondolkodom,hogy mi az èrtelme ennek az egésznek...de nem akarom feladni, bízom abban ,hogy jóra fordul minden és megtalálom a saját boldogságom.

2020. nov. 23. 00:29
 8/21 A kérdező kommentje:
5. Valamiért nem engedi, hogy privát üzit írjak neked. Irj rám nyugodtan.
2020. nov. 23. 00:30
 9/21 anonim ***** válasza:
Vashiányod nincs? Időben lefekszel?
2020. nov. 23. 00:33
 10/21 A kérdező kommentje:
Nincs vashiányom, ez az èrtèk is rendben jött ki a vèrvètelen az orvosom szerint.
2020. nov. 23. 00:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!