Miért isznak az emberek kapszulás kávét, amikor rákkeltő?
Aha, szóval önmagában káros, még bemegy a kapszulába. Mondd csak, ezt hogy kell elképzelni? A csúnyagonosz rákkeltő molekulák besétálnak a kapszulába?
Az meg, hogy beböfögtél ide egy állítást és utána arra se veszed a fáradtságot, hogy alátámaszd, az extra szánalmas. Hagyd meg az ilyen felinformacios, konteo baromságokat a mindenegyben blog és hasonló nívós weboldalaknak, de itt ne térítsd a baromságokat.
Nem azért a két forintért de 90-100 évet nem akarom megélni.
60-80 évesen megdöglök, bőven megelégszem a dologgal. Ahhoz meg ennyike méregre szükség van.
Most nekem is az van.
Pár évig filteres volt, mikor az tönkrement akkor dugattyús, mikor az ment tönkre akkor megint vettem egy filtereset, viszont pár hónapja elraktam a szekrénybe és most egy 6 személyes(nek hirdetett, igazából 4 személyes) kotyogóssal tolom. Szerintem teljesen rendben van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!