Az odaégett húsnak a nem égett részeit el lehet fogyasztani?
Figyelt kérdés
Kicsit odaégettem a húst. Ha lekaparom az égett részeit, vagy levágom ami nagyon megpirult, akkor a maradék elfogyasztható, vagy az egész szelet káros az egészségre? Itt most az odaégés során keletkező karcinogén anyagokra gondolok elsősorban.2020. aug. 30. 14:09
1/2 anonim válasza:
Ha nem kokszosra sült és nem keserű nyogodtan edd meg kapargatni se kell, ha kicsit fekete. De az a megoldás is jó, ha lekaparod az égett részt én tuti nem dobnám ki emiatt, ha menthető és ehető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!