Egy ember miért tesz ilyet?
Anyámról van szó.
Amióta az eszemet tudom,csak vitatkozások,kiabálás.
Anyám minden anyagi lehetőséget kihasznált. Apám vállalkozó volt, de anyámnak az a pénz sem volt elég amit hazahozott neki havonta. Emellett felszedett hatalmas összegű hiteleket, amelyeket nem fizetett, apámat is csődbe húzta, felvetette vele a hiteleket, azt ígérve hogy visszafizeti, de nem így lett. Hatalmas adósság lett belőle, apám ebbe tönkrement idegileg. Ebből ered a folytonos kiabálás, veszekedések... Egy rémálom volt a gyermekkorom.
A jövőre nézve a félelem fog el, hogy mi lesz ezzel a sok adóssággal ha ők nem lesznek.
Ugye a bankkártyájukat nem használják, mert a behajtócég elvenné az összes pénzt, ezért az én bankkártyámra utalják a fizetésüket, mert megengedtem. De anyám ezt a helyzetet is kihasználta,hogy tudta a bankszámlaszámomat, és most ismeretlen összeg érkezett rá. Nem tudom mi tevő legyek... Nem mondja meg hogy mi akar az lenni... Félek hogy hitelt vett fel... Nagyon félek az ilyen dolgoktól, mert kiskorom óta ezt hallgatom anyáméktól.. Ilyen adósság, olyan tartozás. Már napok óta ideges vagyok miatta,mert nem tudom honnan érkezett az összeg. Mi tévő legyek?
Úgy érzem nem bírom sokáig már ezt az otthoni helyzetet... A sok idegeskedés, stressz ráment az egészségemre. Borzasztó gyenge vagyok,fáj a fejem, szédülök és hányingerem van napok óta.
Kérlek adjatok tanácsokat.
Első körben menj be a bankba,ahogy az egyes is írja!
Ezután új bankártya és anyádat állítsad le.
Az utalásnak van küldője, amit látsz a számlatörténetben. Vele vedd fel a kapcsolatot, ha bank, akkor jelezd, hogy az engedélyed nélkül használták fel a bankszámlaszámodat és valaki vissza akar élni vele.
Nyiss egy új bankszámlát és ezentúl azt használd. A régit mihamarabb szűntesd meg.
A pénzt a hitelfelvevőn / kezesen / adóstárson fogják követelni. Ha a Te nevedre vette fel, akkor igen.
A legjobb amit tehetsz hogy személyesen bemész egy bankfiókba hogy nézzék meg.
A hitelek kiutalásánál a közleménybe szoktak tenni azonosítót, az alapján vissza tudják keresni.
Köszi!
Utolsó,nevemre hogy tud valaki nélkülem és a beleegyezésem nélkül hitelt felvenni?
Egyébként is egyetemista vagyok, még nincs állandó munkahelyem.
Nem halogattam. Rákérdeztem!
Nem hitel szerencsére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!