Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Jogosan akadtam ki, hogy az...

Jogosan akadtam ki, hogy az osztálytársam belevágott a hajamba? 19/l

Figyelt kérdés

Nem fogok szerénykedni, a hajam szép, hosszú és selymes, mert foglalkozok az ápolásával minden fürdésnél és lefekvés előtt. Régen sokat piszkáltak a hajammal, a fél általános iskolában töltött éveim ezzel teltek. Ezt tudja jól a padtársam, hogy emiatt mennyire vagyok háklis.

Ma, tanórán, filmnézés közben unatkozott és egy közepesen vastag tincset megfogott és kb 3 centit levágott.

Nem látszik szerencsére, mert nem egyenes vonalban van alul a hajam. Nem az zavar, hogy úristen, 3-4 centi eltűnt. Hanem maga a tény, hogy fogta magát és csak úgy belevágott a hajamba. Ő meg nem érti, min vagyok kiakadva, hisz' úgyis visszanő és csak néhány centi. Szellemileg nem fogyatékkal élő. Azzal dobálózott, hogy én is vágtam le hajamból. Igen, néhány szálat, mert nem volt cérna, és valami hosszú fonál helyettesítő kellett, hogy áthúzzam valamin és megoldjam a gondot. Én meg írtam neki, hogy a saját hajamat akkor, ott és úgy vágom le, ahogy akarom, de ő, és senki más nem teheti meg, hogy csak úgy, az engedélyem nélkül belevág.

Szerinte túlreagálom. Szerintetek?

2020. nov. 4. 16:06
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Itt teljesen mindegy, mekkora a hajad, nem nyúlhat hozzád senki. Mi a szart képzel magáról?
2020. nov. 4. 18:15
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Jézusom, már bocs, de ha ilyenek a barátaid, el se merem képzelni, milyenek lehetnek az ellenségeid.

Egyébként én nem foglalkozom sokat a hajammal, van és kész, jelenleg vállig ér, már töredezett is a vége, illetve alapból egy elég visszahúzódó, konfliktuskerülő személy is vagyok, de még így is, ha valaki csak úgy random belevagdosna a hajamba, úgy pofán verném ott helyben, hogy a fal adná neki a másikat.

És amúgy azok alapján, amiket írtál róla, én nem lennék olyan biztos abban a "Szellemileg nem fogyatékkal élő." kijelentésben.

22L

2020. nov. 4. 19:15
 13/13 A kérdező kommentje:
Nem a barátom. Ő annak tart engem, de én őt nem. Jóban vagyok, vagy legalábbis voltam vele.
2020. nov. 4. 19:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!