Ugye nem csak én röhögök jókat a volt osztálytársakon az internetes megosztásaik láttán?
Időközönként felnézek a volt osztálytársaim facebook felületére csak hogy lássam kinek hogyan alakul az élete. Én elképedek a színvonalon. Ilyenkor mindig olyan jókat nevetek. Ilyen, hogy az osztály legjobbja (aki ügyvédnek készült) pizzafutár, másik kedvenc hogy fél éve ismeri de már a jegyese (ebből van egy rakat) arról nem is beszélve hogy milyen sz*rokat szednek össze. Nem tudom hogy gondolkodnak ezek?!
Ti miket tapasztaltok?
Nalunk(altalanos iskolai oszttarsak) egyetmleges hogy mindenki szinte csak csaladot tud felmutatni, màst nem.
Idilli fotok nyaralasrol gyerekröl házasságrol penzköltesröl.
Komolyan 1-2 fö az akinek màs a face temaja.
Egyik fal-dekor festökent befutott külföldön(persze külföldi kapcsolatokkal..), külföldi kiallitasokon is szerepelt, masik akire még mondhatni büszke vagyok, vmi nagyobb helyen (talan a NAV-nàl)lett es nem kis, hanem nagyvezetö es neki is vannak képei a kollega csapatrol munkahelyi szellemisegröl nem csak egy egy besikerült gyerekröl.
Persze lettek fodraszok kozmetikusok is akik azon erölködnek facen hogy több legyen az ügyfelük, azaz marketingre is használják.
Es nem alacsony szintü sulibol indultunk pedig..
En nem is ezen vagyok elborzadva.
Hanem azon hogy ha vkit a mai vilagban elvesznek es hazassag van, arra büszkének kell lenni, meg az sikernek van minösitve.
Szoval a siker az, ha be lett kötve a fejed es szülsz x gyereket?es nem szégyen az, ha ez mellett semmit nem tudsz felmutatni?még a csori facen sem?
Nekik van életük, neked meg nincs, csak az jut, hogy
másokat kukkolj... Akkor miről is beszélünk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!