Ugye nem csak én röhögök jókat a volt osztálytársakon az internetes megosztásaik láttán?
Időközönként felnézek a volt osztálytársaim facebook felületére csak hogy lássam kinek hogyan alakul az élete. Én elképedek a színvonalon. Ilyenkor mindig olyan jókat nevetek. Ilyen, hogy az osztály legjobbja (aki ügyvédnek készült) pizzafutár, másik kedvenc hogy fél éve ismeri de már a jegyese (ebből van egy rakat) arról nem is beszélve hogy milyen sz*rokat szednek össze. Nem tudom hogy gondolkodnak ezek?!
Ti miket tapasztaltok?
Azt lehagytam hogy a másik kedvenc az elhízottság.. .
1. Az unatkozó, az az eggyel korábbi felhasználó aki kérdést írt ki. Ez engem tényleg érdekel, bármilyen hihetetlen is.
4. Amikor olyat írsz hogy nekem nagy bajok lehetnek az életemben akkor mégis mire gondolsz pontosan? 🤣
6. Igen társadalmi elvárás nyomása.. .
9. Te biztosan beleesel az általam leírt pontok egyikébe. 😀
Az osztálytalálkozót szerintetek mégis mire találták fel? Akkor annak sincs élete aki ida elmegy?! Milyen ostoba érvek.. .
Helyesen teszed!
Aztán nem kell nyűglődve ellenségeket keresned magadnak, te 'legyártod' őket.
Az én osztályom osztályközösség szempontjából rettenetes volt, azóta, hogy felnőttek, "sokan sokat változtak", viszont nem éreztem semmikor éksztetést arra, hogy titokban Fb profiljaikat kukkoljam, vagy életük alakulását nyomonkövetve drukkoljak önmagamnak: "bárcsak látnék olyat amin nevethetek" "amin kárörvendhetek" mert "mindig bántottak ezek a rosszindulatúak".
Alakult egy csoport az osztálytalálkozóval kapcsolatosan, engem bevettek anélkül hogy jóváhagytam volna, kiléptem onnan és bejelöltem hogy "többet ne tudjanak felvenni", innentől igyekeztem a témát lezárni.
Nem érzek késztetést arra hogy titokban felkeressem olyan emberek profiljait, akik sose vettek emberszámba és görgessek, próbáljak kacarásznivalót találni megosztásaik közt stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!