Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ugye nem csak én röhögök...

Ugye nem csak én röhögök jókat a volt osztálytársakon az internetes megosztásaik láttán?

Figyelt kérdés

Időközönként felnézek a volt osztálytársaim facebook felületére csak hogy lássam kinek hogyan alakul az élete. Én elképedek a színvonalon. Ilyenkor mindig olyan jókat nevetek. Ilyen, hogy az osztály legjobbja (aki ügyvédnek készült) pizzafutár, másik kedvenc hogy fél éve ismeri de már a jegyese (ebből van egy rakat) arról nem is beszélve hogy milyen sz*rokat szednek össze. Nem tudom hogy gondolkodnak ezek?!

Ti miket tapasztaltok?

2020. okt. 4. 14:47
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
89%
Én amint végzek idén, az lesz az első hogy minden osztálytársamat törlöm az ismerőseim közül, szerintem még le is tiltok párat xD
2020. okt. 4. 15:26
 12/23 anonim ***** válasza:
88%
Mármint az idént arra értettem hogy ebben a tanévben :D
2020. okt. 4. 15:27
 13/23 A kérdező kommentje:

Azt lehagytam hogy a másik kedvenc az elhízottság.. .

1. Az unatkozó, az az eggyel korábbi felhasználó aki kérdést írt ki. Ez engem tényleg érdekel, bármilyen hihetetlen is.

4. Amikor olyat írsz hogy nekem nagy bajok lehetnek az életemben akkor mégis mire gondolsz pontosan? 🤣

6. Igen társadalmi elvárás nyomása.. .

9. Te biztosan beleesel az általam leírt pontok egyikébe. 😀

Az osztálytalálkozót szerintetek mégis mire találták fel? Akkor annak sincs élete aki ida elmegy?! Milyen ostoba érvek.. .

2020. okt. 4. 15:32
 14/23 anonim ***** válasza:
56%

Helyesen teszed!

Aztán nem kell nyűglődve ellenségeket keresned magadnak, te 'legyártod' őket.

2020. okt. 4. 15:34
 15/23 anonim ***** válasza:
79%

Az én osztályom osztályközösség szempontjából rettenetes volt, azóta, hogy felnőttek, "sokan sokat változtak", viszont nem éreztem semmikor éksztetést arra, hogy titokban Fb profiljaikat kukkoljam, vagy életük alakulását nyomonkövetve drukkoljak önmagamnak: "bárcsak látnék olyat amin nevethetek" "amin kárörvendhetek" mert "mindig bántottak ezek a rosszindulatúak".

Alakult egy csoport az osztálytalálkozóval kapcsolatosan, engem bevettek anélkül hogy jóváhagytam volna, kiléptem onnan és bejelöltem hogy "többet ne tudjanak felvenni", innentől igyekeztem a témát lezárni.

Nem érzek késztetést arra hogy titokban felkeressem olyan emberek profiljait, akik sose vettek emberszámba és görgessek, próbáljak kacarásznivalót találni megosztásaik közt stb...

2020. okt. 4. 15:36
 16/23 anonim ***** válasza:
62%
Ez legyen a legnagyobb öröm az életedben. Szánlak, ez az egyetlen amit erre eszembe jut erről a kérdésről.
2020. okt. 4. 16:18
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
Középiskolában 4 évig aláztak meg osztálytársak mindig, válogatott módokon olyan veleszületett fogyatékosság miatt, melyről nem tehetek, mégse jutna eszembe titokban sem utánuk koslatni FB-n, titokban sem kukkolom profiljaikat vagy velük kapcsolatos információkat. Osztálykirándulásokra is csak nagyrészt gyűlölettel tudok visszagondolni, számomra nem voltak élményszerűek a diákévek.
2020. okt. 4. 16:31
 18/23 anonim ***** válasza:
91%
Nekem ismerőseim, tehát nem kell külön rámenni, de tényleg szomorú, hogy minden élet csak ennyi. Suli, munka, csúnya férj, csúnya gyerek, sulis képek, és ennyi.
2020. okt. 4. 17:02
 19/23 anonim ***** válasza:
0%
Jelenteném a kérdést de sajna még nem vagyok azon a szinten. Na de majd más megteszi.
2020. okt. 4. 17:03
 20/23 anonim ***** válasza:
62%
Jól van, csináld csak tovább, drukkolunk, hogy majd legyen saját életed is, te kis kajánvigyori. 😁
2020. okt. 4. 17:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!