Elmesélnétek az életeteket?
Valahogy kíváncsi lettem mások miken mentek keresztül
Mostanában azon gondolkozok hogy mindent túlreagálok és gyenge vagyok
Ezért is szeretném hogyha úgy gondolod leírnád mik történtek veled gyerekkortól mostanáig
Jó és rossz dolgok is jöhetnek bármi
Nagyon köszönöm!
1964 születés
1970-1978 iskola
1979-1982 gimi
1982-1983 katonaság
1983-1988 főiskola
1988-2005 tanítás iskolában
2005-2010 vállalkozó (tönkremenve)
2010-most kiköltözés Angliába, jó állás, jó fizu, lakás, szép kocsi, boldogság, otthoni dolgok (politika, szegénység) leszarása nagy ívben
Ebből tanulj. 46 évesen vettem a nyakamba a világot. Tettem érte és most jó.
Chuck Norris nem meséli el az életét. Az élet meséli el a Chuck Norrisát.
Tudom, szar...
1975: Születés
1981-1989: Iskola
1990-1994: Másik Iskola
1995-2012: Dolgozás, Autóvásárlás, házvásárlás, Autótuning, Hatalmas Autóbaleset, Új autó vásárlása
2012-Jelen: Minden jól megy.
@2 "otthoni dolgok (politika, szegénység) leszarása nagy ívben"
nem olyan nagy ív az, ha itt vagy ezen az oldalon
Alkoholista agresszív apuka, aki ovi alatt lelép, miutanotthagy az oviban és majdnem elvesznek a családtól, utána hajléktalanok lettünk, elsős koromban raktárban laktunk, utána hajléktalan házban 1 szobában 6an, utána egy ismerősnél, akit ki kellett cserébe szolgálni. Bujkálás az agresszív apuka és az agresszív báty elől. Ezek miatt kiközösítés a suliban. Tini kortól halál vágy.
Suli alatt végig dolgozás. Egyetemre bejutás, pár klassz év. Második egyetem közben testvér halála, anya halála. Báty életveszélyesen megfenyeget 20 ezer Ft-ért. Utána első kapcsolat, amiből házasság lett. Albérletbe költözés, nevelő apa halála, ledoktorálás, kiskutya. Munkahely, ami szuper légkör, jó feladatok, de pocsék fizetés (bérminimum doktorival).
Férj elvállal egy munkát, amivel csak hétvégente jár haza.
Kezeletlen lelki problémák kiütközése... Egyelőre ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!