Elmesélnétek nekem, hogy hogyan találkoztatok majd jöttetek össze a barátotokkal/barátnőtökkel?
Discoban láttam meg 3 éve szilveszterkor. Másnap megtaláltam a nevét a facebookon és írtam neki,hogy tegnap láttalak, és tetszel. Beszélgettünk aznap sokat neten keresztül,majd megvártam, míg felteszi a kérdést: lenne kedvem találkozni vele ?!
:) Azóta is együtt vagyunk, és szeretjük egymást :)
Még nem volt kapcsolatom. Nevelőapám és anyám egy éve úgy ismerkedtek meg, hogy mivel anyám kereskedő egy Dohányboltban dolgozott, mint eladó.
Egy nap egy jó kinézetű, magas, izmos pasi állított be teljesen véletlenül a boltba. Már akkor elkezdtek beszélgetni. Aztán elkezdett hetente bejárkalni a boltba, mindig beszélgettek, aztán Naponta járkált be. Volt, hogy nyitástól zárásig ott volt és beszélgettek. Egyre többet tudtak meg egymásról, aztán elkérték egymás E-mailjét. Elkezdtek levelezni. Aztán egy ideig csak levelezgettek, pár hónap utan beesett a boltba, mondta, hogy sokat dolgozik, nem volt itthon. Akkor cserélték telószámot.
Egy nap mikor anya barátnője ott volt kiment a pali meg anyám barátnője cigizni az üzlet elé.
Akkor kérdezte meg őt, hogy érdemes-e elhivnia 'randira'.
Beszélgettek pár sort. Aztán a semmiből betoppan az ajtón és Ennyit kérdezett. "Na, mikor megyünk motorozni?"
Anyám ledermett, éppen pénzt számolt(pont ott voltam).
Kb 2 nap múlva összefutottak, elmentem mocizni.
Amikor a fater visszahozta a ház elé és leszálltak a motorról akkor indult meg az áradat.
Úgy fogták meg egymást, hogy a szájuk nem volt messze egymástól, lesmárták egymást és azóta együtt vannak.
Az elején elég béna hapsi volt, nehezen közeledett hozzám is.
De kb 3 hónap alatt feloldott. Most összeházasodni készülnek, 4 hét múlva. :)
Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!