Az élet szép és csodálatos, de nem kell "túlspilázni"
Manapság ha akarnánk egy bőrsejtből is "teremthetnénk" egy új életet.. attól, hogy az osztódás útjára lép még nem lesz ember.. a tudatunk és emlékeink tesznek azzá.
A fontos dolog az, hogy ha gyereket vállalunk adjuk meg azt ami a boldogulásukhoz kell. Ha nem tudjuk megadni akkor ne vállaljunk inkább, de a sexről azért még nem kell lemondani. Védekezni kell, de az nem 100%-os. Ha elbukik felesleges az önmarcangolás.. szerencsére az orvostudomány meg tudja oldani már.
Tönkre tette az anyámmal való kapcsolatomat.
Nekem ugyanis nyíltan beszélt arról, hogy terhes és elmegy abortuszra, és a testvérem meghal. Egy életre sérültem ettől. A bátyám is.
Jóban vagyunk anyámmal, szeretem, de mindig ott lesz köztünk egy fal, amit ő nem ért, én pedig nem tudok lebontani.
Éveken át sarkosan, szélsőségesen elítéltem az abortuszt. Most csak úgy gondolok rá, hogy az ember esendő, és a sorsok ezerfélék. Mélyen sajnálok mindenkit - igen, ma már a nőket is, régebben még csak a magzatokat, vagy ha úgy tetszik: embriókat, EMBEREKET - akinek ez akár csak meg kell, hogy forduljon a fejében.
Egyik gyermekemre nekem is azt mondták, hogy nagy a gond vele, nem kéne megszülni. Félig belehaltam ebbe lelkileg, de egyetlen századmásodpercre sem fordult meg bennem az abortusz gondolata. Nem biztos, hogy azért, mert én olyan hú de jó ember vagyok erkölcsileg - nem vagyok az. Hanem talán a múltam miatt.
Ja, és egészséges lett!!!
Csak annyit üzennék innen mindenkinek, aki abortusz-helyzetbe kerül, hogy ne mondja el a gyerekének. Később születetteknek sem. Max majd ha már ő is felnőtt lesz. De addig ne.
Azok akik azzal jönnek, hogy minden élet szent, és inkább megszülnék és örökbeadnák:
-egy szülés nagyon megterhelő tud lenni mind fizikálisan, mind érzelmileg, mind anyagilag.
Senkit se kéne így büntetni egy kilyukadt gumi miatt.
Amúgy sorba lehetne állni a spermabank előtt.. ott van lefagyasztva biliónyi potenciális életjelölt csak egyesíteni kell a havonta kárbamenő petesejtekkel.
Persze ha valaki megteheti és a saját lelkiismeretével könnyebben tud elszámolni, akkor szülje meg, adja örökbe. Tisztelet érte. De gyilkosozók viszont szégyeljék magukat.
Egy "abortuszpárti" sem fog senkit arra kényszeríteni, hogy vetesse el a babáját. Cserébe csak annyit kérünk mi, nők, hogy az abortuszellenesek se szóljanak bele, hogy mi mit csinálunk a saját testünkkel és életünkkel. Nem az itteni nagyhangú abortuszellenes meg gyilkosozó emberek fogják kihordani, megszülni azt a gyereket, majd dönteni a sorsáról (az örökbeadás nem csak annyi, hogy ledobom azt a kis emberi lényt, aki bennem 9 hónapig fejlődött az ajtó elé, veszem a kalapom és elsétálok) ezért legyenek kedvesek ne kényszerítsék rá az akaratukat másokra olyan dologgal kapcsolatban, amiről lövésük sincs.
Tudjuk mivel jár az abortusz betiltása: külföldi abortuszklinikák felvirágzása, szegényebbeknek meg az otthoni módszerek, amik az anya életébe kerülhetnek. Még rosszabb esetben megszült és elhagyott, meggyilkolt csecsemők. Akkor már tényleg emberekről és gyilkosságról beszélünk ugyanis. Mi lenne, ha gyilkosozás helyett inkább segítenétek árva gyerekeken? Elmennétek egy gyermekotthonba megnézni, hogyan is élnek azok a gyerekek? Hogy jó eséllyel mennyire elkallódnak a nem kívánt gyermekek azt mindenki tudja. A fiatalkorú bűnözők jelentős része állami gondozásból került ki, család és háttér nélkül. Miért akartok még több nem kívánt gyermeket kihordatni a nőkkel? Szartok ti az egészre magasról, ideirkáljátok, hogy gyilkosság, aztán elfelejtitek az egészet. A nő meg csináljon amit akar a nem kívánt terhességével.
Maximálisam egyetértek a 16-ossal. Senkit nem érdekel itt az éhező, beteg, elkallódott, szeretet nélkül felnövő gyerek, akinek az esélye a minőségi életre a nullához konvergál.
Ha csak az embrió élőlény mivoltának a tiszteletével tudtok jönni, akkor fogadjatok örökbe 8-10 gyereket, neveljétek őket szeretetben akkor lesz mirőo beszélgetni.
Én támogatom.
Okai:
1. Fejlődési rendellenesség, betegségek, down-kór.
2. Rossz védekezés, és apa nélkül élne
3. Rossz védekezés, de nem szereti a gyereket. Ki tudja milyen élete lesz, ha megtartja. Főleg inkább agresszív, hanyag szülők ről beszélek.
4. A gyereknek nem tesz jót, ha megtudja hogy nem biológiai szülei vannak...
Stb stb..
Sokan bele sem gondolnak, hogy ez elég komoly dolog a gyerek élete....
De látom sokan tárgyként kezelnek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!