Nincs kedvem edzésre menni mert messze van, ilyenkor mi a jó megoldás?
Figyelt kérdés
Közelebb meg nincs. Küzdök ezzel egy ideje.2020. okt. 28. 15:22
1/16 A kérdező kommentje:
Kicsit már rá is stresszelek erre napközbe hogy menni kéne de túl farasztó még csak belegondolni is hogy milyen messze van. Oda-vissza 60km
2020. okt. 28. 15:24
2/16 anonim válasza:
Én szeretem a hosszú utakat, közben lehet olvasni, zenét hallgatni, videót, akár filmet nézni :D
3/16 A kérdező kommentje:
Igen, ha viszik a seged. De nekem nincs aki elvinne.
2020. okt. 28. 15:45
4/16 anonim válasza:
ha eleve nem szereted az edzést, amiről nem tudjuk,hogy mi, akkor lehet az egésznek nincs értelme. nem az a 60 km a probléma.
de megfordítva a dolgot, előbb érdemes lenne a jó oldalát is nézni és kihozni belőle a jó oldalát,ahogy a 2-es hozzászóló írta.
ha elfogadod a kihívásokat és előnyt kovácsolsz belőle, akkor az életben is jobban meg fogod állni a helyed a negatív gondolatok helyett.
persze nem tudjuk a hátteret :)
5/16 anonim válasza:
Közelebb semmi lehetőséged nincs edzeni? Ha csak az utazás a gond, akkor járj otthon futni, végezz saját testsúlyos edzéseket, tornázz neten látható videókra. A mozgás fontos, ne hagyd, hogy ezen ússzon el.
6/16 A kérdező kommentje:
Szeretem az edzést, jó a társaság. De hazafelé már alig bírom nyitvatartani a szemem. Azért karabolt nem szeretnék.
2020. okt. 28. 15:57
7/16 anonim válasza:
Busz nem jár, amivel tudnál menni?
8/16 A kérdező kommentje:
Hah ötös :D
Ezek nekem rettenet unalmasak amiket felsoroltál :D
Igen, nagyon fontos lenne mozogni.
2020. okt. 28. 15:59
9/16 A kérdező kommentje:
Busz? Jaj :D Kb reggelre hazaérnék amekkorát az kerül😂 Rossz arcokról nem is beszéle..
2020. okt. 28. 16:01
10/16 anonim válasza:
Ötös vagyok, és szívesen, tényleg. Minek kérdezed akkor?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!