Rosszul vagyok, hogy reggel ugyanerre a világra kell ébrednem?
Haha első! Anyukám is mindig ezt mondta nekem!
Kérdésre: komolyan ne aggódj! Valószínűleg tini vagy, akkor ez teljesen normális! Én is így voltam vele és mostmár minden rendben.
A netről töröld magad azokról az oldalakról, amiken a zaklatások zajlanak.
Van olyan akivel biztonságban érzed magad? Nyugodtan mondd el neki és beszéld meg vele! Ha nincs a rokonaid vagy barátaid közt ilyen, akár egy tanároddal is megbeszélheted akivel jóban vagy, hidd el nagyon jó érzés nekik ha egy diákjuk beszélget velük csak úgy.
Nem lesz semmi baj, sokan vannak így ahogy te vagy most! Tarts ki és keress egy célt ami után futhatsz!
Komolyan nem értem, miért lett a válaszom törölve. Ha az ember el van foglalva valamivel, akkor nincs ideje ilyeneken kattogni. A "menj dolgozni" dolgot nem irónikusan mondtam, tényleg keressen egy munkát, és az aggódásra szánt energiáját szánja valami pozitívra.
Néha tényleg annyira nevetséges indokok miatt törölnek válaszokat, hogy hihetetlen.
Köszönök szépen minden segítséget! Azokat is, amelyeket üzenetben kaptam! Ma már jobban vagyok.
Szép estét mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!