Óraállítás - szerinted mi lenne a legjobb megoldás?
Láttam már hasonló kérdést, de ott szerintem nem volt felsorolva elég válaszlehetőség.
TE melyik opciót támogatnád a leginkább?
(Akár sorrendre is kíváncsi lennék, hogy pl. x lenne a legjobb, utána y, z meg a legkevésbé)
Én szavazni nem tudok a saját kérdésemre, így leírom a saját véeményem (legjobbtól a legrosszabbig):
nyári > óraállítás > téli
Az állítgatás egy agyrém, rettenetesen utálom, és teljes mértékben értelmetlen! Sőt, káros!
Nekem a nyári szerintem jobban tetszene, bár nem próbáltam még télen...
Az okosok szerint jobban járnánk a télivel. Hát, szerintem nem, mert télen nagyon hamar sötétedik, kora délutántól szinte semmibe nem érdemes bár belefogni (kinti munkák, stb... ) mert egyből sötét van.
Ennek ellenére jó eséllyel a téli időszámítást fogják bevezetni.
Jajj ne pontozgassuk már le egymást, emberek. :(
Én zöldet nyomok minden válaszra aki a kérdésre válaszol és leírja a véleményét.
Bár NAGYON nem értek egyet a télivel. :D De nem is az egyetértés a kérdésem lényege.
Mindegyiknek megvan az előnye és a hátránya is. Én azért szavazok a télire, mert nagyon utálok sötétben kelni és ha a nyárira állnánk át, akkor a tél közepén 9-kor kelne a nap. Ha a két rossz közül kell választani, akkor inkább legyen normális időben reggel világos és cserébe sötétedjen korán.
Emiatt az én sorrendem: téli, óraátálítás és az utolsó a nyári
Kb mindegy, csak végre töröljék el az óraállítást. Az én bioritmusomat nem zavarja meg, de falra tudok mászni, hogy hetekig minden akaratgyenge ember kifogásnak használja.
Ha nagyon kell mondani egyet, akkor inkább nyári legyen fixen és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!