Mi értelme kivenni szabadságot, hogy aztán otthon legyen az ember? Ha már valaki szabadságra megy, akkor már nem inkább kirándulgatnia, utazgatnia kellene? Otthon akármikor tud lenni, ha már lejárt a munkaideje.
Figyelt kérdés
2020. okt. 22. 12:11
21/26 anonim válasza:
"Ráadásul nő létedre kukis hobbid van?"
Nőj fel, kérdező.
22/26 A kérdező kommentje:
Milyen kukis hobbi? Ha már idézel, ne hazudozz :D
2020. okt. 22. 15:08
23/26 anonim válasza:
Utánoztalak, te ostoba, ha kicsit többet olvasnál, átjött volna.
24/26 anonim válasza:
Basszus, imádom ezt. Mindig a menőkések akadnak ki, hogy mások miért ülnek otthon. Miért? Miért nem látsz otthonülőket azon agyalni, hogy mások miért járnak mondjuk fesztiválokra? Miért mindig a világutazókat idegesíti, hogy más otthon ül?
25/26 anonim válasza:
24. Mi még szakítottunk is emiatt egy ex barátommal 😀
Egyszerűen nem bírta felfogni, hogy miért érzem jól magam otthon is, merthogy ő nem szeret otthon ülni. Gondoltam kötünk kompromisszumot, fele-fele, én is járok el vele és ő is lustul velem egyet-egyet itthon. De nem bírta elfogadni, hogy lehetne máshogy is az ő életvitelén kívül és egy idő után nekiállt baszogatni. Kidobtam.
26/26 anonim válasza:
A szabadság lényege, hogy végre rendesen kialhatom magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!