Mi értelme kivenni szabadságot, hogy aztán otthon legyen az ember? Ha már valaki szabadságra megy, akkor már nem inkább kirándulgatnia, utazgatnia kellene? Otthon akármikor tud lenni, ha már lejárt a munkaideje.
Annyira fogadnék, hogy a túrázás a kérdezőnél teljesítmény túrát jelent :D
Valahogy azt érzem, hogy az a típus, aki mindegy mit csinál igazából a munka szellemiségében marad. Minél több dolgot elakar végezni a szórakozásban is. Minél több város, még több pecsét a kéktúra füzetbe stb :D
Szóval érthetetlen mit jelent csak úgy céltalanul lazítani és élvezni, hogy élünk.
#16 itt mész félre, hogy azt hiszed az élvezetet valami ilyen "exkluzív" (jaj ez a szó :D) dolog adja. És ezek begyűjtése ad majd valamit.
Én amúgy volt, hogy utaztam, de akkor sem az "exkluzív" hely volt a lényeg, mert igazából le se szartuk, hanem akivel voltam és ahogy végig lazultuk az egészet. Vagy pedig az, hogy kimozdított a komfort zónámból, de az meg garantáltan nem valami "exkluzív" dolog volt, hanem valami olyasmi, ahol nagyon nem igazodok el, és nem tudom mi van, mi lesz.
Különbözőek vagyunk, van aki aktívan szeret pihenni, utazni, élményeket gyűjteni, van akinek meg az a kikapcsolódás, hogy a kanapén TV-zik. Én mindkettőt nagyon szeretem, csak sajna utazni nincs elég pénzem, így marad a kanapé, illetve a sport.
Na meg azokra is gondolni kell, akik szabi alatt azt csinálják, amire meló mellett nincs idejük, pl szobát festenek, felújítanak, takarítanak, kertet teszik rendbe, szülőt látogatnak... Ez meg minden csak nem pihenés, de valamikor ezeket is muszáj meglépni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!