Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi értelme kivenni szabadságot...

Mi értelme kivenni szabadságot, hogy aztán otthon legyen az ember? Ha már valaki szabadságra megy, akkor már nem inkább kirándulgatnia, utazgatnia kellene? Otthon akármikor tud lenni, ha már lejárt a munkaideje.

Figyelt kérdés
2020. okt. 22. 12:11
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
Neked mégis miért fáj az, ha valaki máshogy szereti élni az életét és nem úgy ahogy te gondolod hogy élnie kéne? Ez nagyon gáz!
2020. okt. 22. 13:10
 12/26 anonim ***** válasza:
100%
Ha lenne most 1 nap szabim, akkor kitakarítanám már végre normálisan a lakást. Heti 6 napokat dolgozok+ 2 este is edzés, nap végén már csak kaját csinálok és annyi esetleg bedobok egy-egy mosást annyira nincs energiám. Persze ha hosszabb a szabi, akkor utazok, bár sokszor az ember annak is örül, hogy végre kicsit nyomkodhatja a PS-t vagy délig aludhat.
2020. okt. 22. 13:11
 13/26 anonim ***** válasza:
100%

Annyira fogadnék, hogy a túrázás a kérdezőnél teljesítmény túrát jelent :D

Valahogy azt érzem, hogy az a típus, aki mindegy mit csinál igazából a munka szellemiségében marad. Minél több dolgot elakar végezni a szórakozásban is. Minél több város, még több pecsét a kéktúra füzetbe stb :D

Szóval érthetetlen mit jelent csak úgy céltalanul lazítani és élvezni, hogy élünk.

2020. okt. 22. 13:13
 14/26 anonim ***** válasza:
77%
13. Jaa tudom miről beszélsz. Nem ezek szoktak meghalni a nagy vad túrázások közbe a Mátrában? Vadvizi evezés aztán néha megfullad 1 2 ember. Külföldön össze szed valami kankót. Kösz nem. Inkább döglök itthon.
2020. okt. 22. 13:16
 15/26 anonim ***** válasza:
83%
Azt nem értem egyesek honnan veszik azt, hogy az élet értelme az utazgatás?
2020. okt. 22. 13:24
 16/26 A kérdező kommentje:
Talán mert nem a 4 fal adja az élvezetet általánosságban? A rengeteg exkluzív hely és élmény, amit lehet szerezni az országokban nem jelent semmit?
2020. okt. 22. 13:31
 17/26 anonim ***** válasza:
100%

#16 itt mész félre, hogy azt hiszed az élvezetet valami ilyen "exkluzív" (jaj ez a szó :D) dolog adja. És ezek begyűjtése ad majd valamit.

Én amúgy volt, hogy utaztam, de akkor sem az "exkluzív" hely volt a lényeg, mert igazából le se szartuk, hanem akivel voltam és ahogy végig lazultuk az egészet. Vagy pedig az, hogy kimozdított a komfort zónámból, de az meg garantáltan nem valami "exkluzív" dolog volt, hanem valami olyasmi, ahol nagyon nem igazodok el, és nem tudom mi van, mi lesz.

2020. okt. 22. 13:39
 18/26 anonim ***** válasza:
Én például dolgozni fogok a szabadságom alatt,akkor most mi lesz.Amúgy sok helyre elmennék,csak utazni nem szeretek,kár,hogy nem lehet csak úgy oda pottyanni.
2020. okt. 22. 13:50
 19/26 anonim ***** válasza:
100%
16. Van akinek nem ez adja a kikapcsolódást. Mit nem lehet ezen érteni. Én meg azokat nem tudom megérteni akik nem tudnak a s*ggükön megmaradni. Állandóan megy mint a mérgezett egér. De attól még nem szólóm le, hogy jajj mert milyen. Ha megy had mennyen...csak engem hagyjon békén.
2020. okt. 22. 13:55
 20/26 anonim ***** válasza:
100%

Különbözőek vagyunk, van aki aktívan szeret pihenni, utazni, élményeket gyűjteni, van akinek meg az a kikapcsolódás, hogy a kanapén TV-zik. Én mindkettőt nagyon szeretem, csak sajna utazni nincs elég pénzem, így marad a kanapé, illetve a sport.

Na meg azokra is gondolni kell, akik szabi alatt azt csinálják, amire meló mellett nincs idejük, pl szobát festenek, felújítanak, takarítanak, kertet teszik rendbe, szülőt látogatnak... Ez meg minden csak nem pihenés, de valamikor ezeket is muszáj meglépni.

2020. okt. 22. 14:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!