Van a világon bármiféle értelme megtanulni arabul?
Figyelt kérdés
Mindig azok a nyelvek tetszenek meg amiket senki nem beszél, vagy nem fontos. Az arab is ilyen? További kérdés: milyenek az arabok? Biztonságos Szaud-Arábia?2020. okt. 11. 12:31
1/11 anonim válasza:
Az arab nyelvet azért beszélik egy páran.
2/11 anonim válasza:
az a arab nyelvet beszélik többszáz millióan
Ugyhogy azt nem mondhatjuk hogy senki nem beszéli:)
3/11 anonim válasza:
Én főleg perzsákat ismerek és ők igazából kikérik maguknak, hogy arabok lennének, de véleményem szerint ők tipikus arabok, fellengzős, ki ha énnem primitív, tiszteletlen mentalitás jellemző rájuk és iszonyatos gőg.
4/11 anonim válasza:
a perzsák, na ők pont nem arabul beszélnek, és nem is arabok:)
5/11 A kérdező kommentje:
Akkor most hasznos vagy nem?
2020. okt. 11. 12:59
6/11 anonim válasza:
Szerintem hasznos. Ha ki akarsz menni arab országba vagy ilyenek az nagyon jó. Éa ráadásul szerintem szép nyelv az arab.:) Én Dubajban élek és nagyon jó...szerintem érdemes
7/11 A kérdező kommentje:
Megmondom őszintén nem tervezem ilyet de még gyerek vagyok. Európában tervezek élni Nyugaton
2020. okt. 11. 13:32
8/11 anonim válasza:
Ha igazán tetszik, szerintem próbáld meg. Veszíteni nem veszthetsz vele, és ki tudja, háthe egy map mégis szükséged lehet rá. :) Én Hawaiiul tanulgatok, csupán azért, mert tetszik, annak ellenére, hogy a Hawaii-szigeteken már szinte mindenki beszél legalább angolul, még az őslakosok háromnegyede is. :D
9/11 anonim válasza:
A standard arabot konnyebb megtanulni, meg hat olyan reszekre ahol a rendes arab van ugyse mennel/nem jutsz be .(pl irak)
En ezt a rendes arabot egy iraki baratomtol tanulom, brutal nehez. 2 honapja tanulok, leirni 2 szot tudok magamtol. :D szov
10/11 anonim válasza:
Az arab nyelv nekem is tetszik, de sztem nagyon nehez lehet megtanulni🤷🏽♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!