Barátom volt de eddig bele se gondoltam, tetszhettem neki?
Figyelt kérdés
Egy kisebb lakodalomban voltunk, egy közös barát által. Külön elegáns estélyit vettem az alkalomra magassarkúval meg sminkessel-fodrásszal kicsíptem magam. Láttam hogy ez a srác is ott áll, általában hétköznapokban mindig kerüli a tekintetem ha látja hogy észreveszem hogy néz. Itt erre meg szabályosan rámmeredt, semmi kifejezés nem volt az arcán, csak hosszasan engem nézett 3 méterről, aztan mikor az asztalokhoz mentem ott is végignézett. Nem beszélünk már, mégis néz. Mit néz?
19/L
2020. okt. 20. 13:32
2/4 A kérdező kommentje:
Mármint h milyen indíttatással...
2020. okt. 20. 13:41
3/4 anonim válasza:
Bejössz neki csak nyuszi kezdeményezni.
4/4 anonim válasza:
Mármint h milyen indíttatással? Hááááát, nem is tudom. Vajon milyen indíttatással néz meg egy fiatal felnőtt pasi, aki legyet is megdugná röptében?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!