Szerintetek is tetszhettem neki?
A minap szemben ült velem a tömegközlekedési eszközön egy fiú és amikor leültem vele szembe mosolygott. Én pedig annyira zavarba jöttem, hogy alig mertem ránézni. Végig éreztem, hogy engem nézett, majd elővette a telefonját, közelebb hajolt (értsd: előre dőlt felém) és mobilozott egy nagyon keveset.
Mit gondoltok, életem lehetőségét szalasztottam el?
Hát nem szívesen írom le, de nagy eséllyel igen! De ha csinos vagy meg vonzó, majd lesz következő ilyen lehetőséged is!
És próbáld meg majd összeszedni a bátorságot, szólj hozzá és beszélgess! Szerintem akart harapni, de ha ő sem szólt hozzád talán ő is félt. Tudod a fiúk is félnek, pl egy lánytól. :) Szóval legközelebb légy okosabb és használd ki. Ez olyan, mintha találnál egy húsz ezrest, de nem mersz lehajolni érte, mert sokan ciki az utca közepén lehajolni! Ügyes légy :)
18/f
Valószínűleg az álmaid pasiát szalasztottad el 75%ban ilyen több nem igen lesz. :)
Csak próbált pozitív kisugárzásokat dobni. Az ember mosolyoghat bárkire bármire, lehet pont csak jó kedve volt. Max nem tart rondának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!