Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » A fodrászoknak valami fétisük...

A fodrászoknak valami fétisük az, hogy az ember haját rövidebbre vágják, mint azt kérik tőlük?

Figyelt kérdés

Több fodrásznál is megfordultam már, és hiába jelzem nekik, hogy csak keveset szeretnék, úgyis jövök jövő hónapban, valahogy sosem sikerül eltalálni, mennyi is az a kevés. Mutatom is néha, hogy maximum 1-1.5 cm, mindig sikerül ennek kb a kétszeresét levágni. Unalmas, hogy hajvágás után általánosságban 2 hetet kell várni, ameddig visszanő arra a hosszra, amennyire eredetileg kellett volna, hogy vágják, valamint érthetetlen, hogy mi ez a mánia a fodrászoknál, hogy mindig jóval többet leszednek, mint azt kérik tőlük.

Ti nem találkoztatok ezzel a jelenséggel?

2020. okt. 5. 16:25
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
84%

Én úgy voltam a fodrásszal, hogy vagy 10-szer megkérdezte, hogy biztos, hogy kivághat-e 15 cm-t a hajamból. :D

(Nagyon töredezett volt, de hozzászokott, hogy a fiatal csajok ragaszkodnak a hosszú hajhoz)

2020. okt. 6. 10:22
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Én nem találkoztam ezzel a jelenséggel.
2020. okt. 6. 10:23
 13/13 anonim ***** válasza:
Talán mert vizesen vágja, és úgy hosszabbnak látszik. Aztán megszárad és összeugrik, nem húzza le a víz.
2020. okt. 13. 18:17
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!