Csajok, nektek is bejönnek a katonák, tűzoltók, rendőrök?
Figyelt kérdés
Úgyértem az egyenruha. Persze ha még jól is néz ki a pasi aki hordja az egy plusz, de már maga az egyenruha számomra nagyon vonzó.2020. okt. 4. 22:36
11/20 A kérdező kommentje:
Bakancs* (bocsánat, elírtam)
2020. okt. 5. 07:50
12/20 anonim válasza:
Milyen beteg az, aki fegyverre izgul..
13/20 A kérdező kommentje:
Nem vagyok beteg :) nőként ezt úgy látom, hogy azért imponál, mert érzem, hogy egy ilyen férfi biztosan megtudna védeni
2020. okt. 5. 08:24
14/20 A kérdező kommentje:
Természetesen ez csak ilyen feltételes dolog, hiszen nincs mitől megvédeni, jól tudom, mielőtt ebbe is belekötsz :D
2020. okt. 5. 08:25
15/20 anonim válasza:
Nem az a baj, hogy nincs mitől megvédeni.. Az a baj, hogy egy férfi nem azért fog tudni megvédeni, mert tud fegyvert használni. Ha szükség van rá, az mindenkinek megy.
Egy férfi inkább legyen erős, magabiztos, vedelmezzen minden téren..
16/20 A kérdező kommentje:
jaj gyerekek nyugi már :D ez csak egy egyszerű kérdés volt, bolondos, játékos elgondolás :D Van párom, nem katona, nem rendőr, egyszerű ember, de ha kellene, megtudna védeni. De nem is ez a lényege a kérdésemnek, csak kíváncsi voltam, hogy rajtam kívül más csajnak is bejönnek-e az ilyen egyenruhás pasik :)
2020. okt. 5. 09:15
17/20 anonim válasza:
Be bizony - persze a megfelelő magabiztos kiállással :)
Legjobb a katonazenekar díszegyenruhában! :)
18/20 anonim válasza:
Két évig volt katona párom. Néha kértem vegye fel az egyenruháját szex közben :D
Szóval igen, bejön.
Privát kösz de nem kell!
19/20 anonim válasza:
Akik tévében vannak (színészek), bejönnek. A magyar valóság nem.
20/20 Metionin válasza:
Nem. Egy jó pasira nem kell egyenruha hogy jó benyomást tegyen, a rossz pasi meg egyenruhában sem lesz szebb vagy okosabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!