Mire gondoltok amikor megláttok egy fiatal huszonéves párt két kicsi babával?
Gondolok itt úgy a helyzetre, hogy szembe jönnek veletek az utcán, plázába...
(A húszas éveik elején 22-23 évesek)
Lenézem, undort vált ki belőlem, mértéktelen megvetés és (vagy) gyűlölet.
27F
Kiváncsi vagyok a válaszokra, de nem vagyok vevő a személyeskedésre.
Nincs segítségem, de örülök, hogy ebbe is belelát egy-két ember. Anyósomék 200 km-re laknak. Édesanyám és apukám dolgozik, és nem is szeretem másra hagyni őket. A férjem bőven elég segítség.
Nem provokáció a kérdés, senkit nem szándékoztam provokálni.
Arra voltam kíváncsi, hogy amikor tolom a kicsit a babakocsiba, a nagyobbik mellettünk bukdácsol vigyorogva, mit jelent a sok csodálkozó tekintett. Mivel én senkin nem csodálkozom akinek gyereke van kortól függetlenül.
Semmit. Én 22 évesen nagyon a gyerekvállalás ellen voltam, és most sem biztos, hogy valaha is lesz. Ettől függetlenül elfogadom mások döntését.
A másik meg az, hogy én hiába vagyok lassan 25 éves, simán néznek 20-nak. Így el tudom képzelni, hogy más is csak látszólag 22, egyébként meg már 30.
Azzal pedig semmi baj sincs, hogy a nagyszülők is besegítettek. Volt osztályfőnököm mesélte például, hogy ő anno albérletbe szült, és így is akkor volt életében a legboldogabb. Később lett családi házuk egy jól frekventált környéken, két kocsi, szóval az sem igaz, hogy így anyagilag hazavágták volna magukat a gyerekkel.
#11:
Mi a frászt lehet irigykedni egy organikus üvöltőgépezetre?!
Üdv:
Gyerekmentes Övezet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!