Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mire gondoltok amikor meglátto...

Mire gondoltok amikor megláttok egy fiatal huszonéves párt két kicsi babával?

Figyelt kérdés

Gondolok itt úgy a helyzetre, hogy szembe jönnek veletek az utcán, plázába...

(A húszas éveik elején 22-23 évesek)

2020. szept. 23. 10:59
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
60%
Neked nem véleményed van, hanem olyan irigy vagy, h bezöldül a mobilom képernyője, ahogy olvasom a fröcsögésed...
2020. szept. 23. 11:35
 12/32 anonim ***** válasza:
57%

Lenézem, undort vált ki belőlem, mértéktelen megvetés és (vagy) gyűlölet.

27F

2020. szept. 23. 11:36
 13/32 Sunshinedoll ***** válasza:
90%
Semmit. Maximum, ha épp ordít a gyerek, akkor hálát adok az égnek, hogy nem az enyém és nem nekem kell vele megbirkóznom :D
2020. szept. 23. 11:38
 14/32 A kérdező kommentje:

Kiváncsi vagyok a válaszokra, de nem vagyok vevő a személyeskedésre.

Nincs segítségem, de örülök, hogy ebbe is belelát egy-két ember. Anyósomék 200 km-re laknak. Édesanyám és apukám dolgozik, és nem is szeretem másra hagyni őket. A férjem bőven elég segítség.

Nem provokáció a kérdés, senkit nem szándékoztam provokálni.

Arra voltam kíváncsi, hogy amikor tolom a kicsit a babakocsiba, a nagyobbik mellettünk bukdácsol vigyorogva, mit jelent a sok csodálkozó tekintett. Mivel én senkin nem csodálkozom akinek gyereke van kortól függetlenül.

2020. szept. 23. 11:39
 15/32 anonim ***** válasza:
76%
le sem szrom, kinek hány gyereke van, amíg azok nem rohangásznak szerteszét, nem visítanak mint egy idegbeteg, és senki nem akar tőlem semmi megkülönböztetést vagy kedvezményt, csak mert egy kupac kiskorú kószál körülötte. amúgy nem oylan nagy szám két ember meg két gyerek, tehát ha megnéznek titeket, én a helyedben magamba néznék, és megpróbálnám kívülálló szemmel felmérni a gyerekek viselkedését.
2020. szept. 23. 11:45
 16/32 anonim ***** válasza:
78%

Semmit. Én 22 évesen nagyon a gyerekvállalás ellen voltam, és most sem biztos, hogy valaha is lesz. Ettől függetlenül elfogadom mások döntését.

A másik meg az, hogy én hiába vagyok lassan 25 éves, simán néznek 20-nak. Így el tudom képzelni, hogy más is csak látszólag 22, egyébként meg már 30.

Azzal pedig semmi baj sincs, hogy a nagyszülők is besegítettek. Volt osztályfőnököm mesélte például, hogy ő anno albérletbe szült, és így is akkor volt életében a legboldogabb. Később lett családi házuk egy jól frekventált környéken, két kocsi, szóval az sem igaz, hogy így anyagilag hazavágták volna magukat a gyerekkel.

2020. szept. 23. 11:46
 17/32 anonim ***** válasza:
87%
Hát engem rohadtul nem érdekelnek más, VADIDEGEN emberek, szóval...?
2020. szept. 23. 11:47
 18/32 anonim ***** válasza:
55%

#11:

Mi a frászt lehet irigykedni egy organikus üvöltőgépezetre?!

Üdv:

Gyerekmentes Övezet

2020. szept. 23. 13:05
 19/32 anonim ***** válasza:
39%
Remélem el tudja őket gyesből tartani, és hogy szegény pali kidolgozhatja a belét is a családért.
2020. szept. 23. 13:18
 20/32 Morzsi007 ***** válasza:
43%
Mennyi idióta van itt magyarországon 20-30 év körüliek, akinek nincs gyereke és ennyire negatív véleménnyel vannak arról, akinek meg van. Tisztelet a kivételnek ! Mi nem voltunk ilyenek, (barátok, haverok) 10-15 évvel korábban, mikor 20-on évesek voltunk. Van baj, nagy az isten állatkertje. Lehet kommentelni. :-)
2020. szept. 23. 13:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!