Van olyan osztálytársad, ismerősöd akit nem érdekli a koronavírus, sőt a maszk sem, és azt mondja, hogy nem létezik a vírus?
Az egyik iskolatársamat (nem csak normális diákok járnak oda) nem érdekli a koronavírus, és a folyóson sem hordja a maszkot. Szerinted mi baja? Még az sem érdekli, hogy a tanárok rá szólnak.
De én hordom a maszkot, és mosok is kezet, nem akarok lélegeztőgépre kerülni. A lázat már ismerem, de a sok cső és vezeték... és a halál!
Covidiot vagy!
Téma lezárva.
"max attól van okod félni hogy megfertőzöl másokat"
És max. Meg halnak, nagy ügy, kit érdekel, ugye? Nulla felelősségérzet rulez... 🤒
"nem hiszem, hogy az az egyszerhasználatos maszk fog megvédeni (téged vagy másokat"
Hová tűnt az kommentem amikor írtam ezt?
Az epidemiológiában járványnak nevezik azt a egészségügyi jelenséget, amikor egy ismert betegség adott területen, adott idő alatt átlagosnál jóval nagyobb létszámú embert érint.
Meg még írtam azt is, hogy márciusban még nem tudtak semmit sem a világjárvnyról.
"nem gyűlöli a másik embert, mert az van"
De nem is tiszteli még annyira se, hogy egy olyan piszlicsare dolgot megtegyen érte, mint a maszkviseles, amikor a másik ember közelében van - márpedig ez nagyon nem normális, mert ennyi tisztelet kellett volna, hogy szoruljon belé kamaszkorara. Hol élt ez eddig, a barlangban, hogy ennyire nem tanult meg tekintettel lenni mások erzeseire, (akár jogos, akár oktalan, az egy másik kérdés!) felelmeire?
29-es szóval félni lehet a vírus miatt?
Attól nem félsz, hogy tudtodon kívül,
olyan törvény van Magyarországon, hogy kényszerrel is akár, de beoltanak? Attól nem félsz, hogy a konteóban hívőknek talán igaza lehet?
Hol van a tisztelet, mikor a kényszeroltási törvényt a te tudtodon kívül érvénybe hozták?
Itt van tessék, itt kifejti emberünk a tényt:
A videó leírásában a törvényt be is linkelte, elolvashatod!
"29-es szóval félni lehet a vírus miatt?"
Ez tenykerdes: körülnezel, és látod, hogy vannak, akik félnek. Mondom, hogy van-e tényleges okuk rá, az egy más kérdés, a félelem így is, úgy is megvan elég sokakban, és erre tekintettel kéne lennie mindenkinek.
"Attól nem félsz, hogy"
Nem rólam szól a történet. És momentán nem az egyéb felelmekrol beszélek, hanem a vírustol való felelemrol.
Egyebkent meg igen, a te félelmedet is tiszteletben kell tartani szerintem. Meg mindenki másét. És nem szabad fokozni pl. azzal, hogy még a legegyszerubb dolgokat sem tesszük meg, amivel enyhithetnenk.
A vírustol felokkel szemben ilyen a maszkviseles: akárki akármit hisz, igenis vegye fel, mert már azzal is árt, ha tovább fokozza a félelmet másokban, vagy ha egyszerűen idegesíti a többieket azzal, hogy nem veszi fel, amikor mások közelében van.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!