Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Köztetek van olyan, aki...

Köztetek van olyan, aki szégyenli a gyerekét, mert csúnya lett?

Figyelt kérdés

Hogy próbáljátok elkerülni, hogy vele kelljen mutatkoznotok?

Ha valakinek meg akarjátok mutatni, szóltok előre, hogy csúnya?

Milyen érzés, ha másé szebb,helyesebb mint a tiéd?

2020. szept. 15. 13:39
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Van gyerekem és nagyon csúnya
2020. szept. 15. 16:12
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Ebben az esetben te magad is tudod a valaszokat, teljesen felesleges volt kiírni ide a kérdést.
2020. szept. 15. 17:38
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Miért lenne csúnya? Csak mert keresztelőn megköszönte a pap, mert azt hitte kóstoló?
2020. szept. 15. 20:49
 14/18 Metionin ***** válasza:
86%
Nálunk anyám szégyellt engem. Gyakran nézte a többi gyereket, aztán rám nézett és csak sóhajtott. Ahogy kinőttem a cuki ovis korból, már nem szívesen mutogatott, ő állítólag "másra számított" a kinézetemet tekintve. Mellesleg kiköpött apám vagyok, szóval nem tudom, mire számított :D
2020. szept. 15. 21:36
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Anya vagyok és nem tudom, hogy hogyan gondolhatja valaki a saját gyerekét csúnyának. Persze-persze, észreveszed a szépséghibáit, na de egyenesen csúnyának? Amíg ápolt a gyerek és rendesen viselkedik addig semmi kivetni való nincs benne. Én akkor szégyenkeznék, ha zsíros hajjal, mocskos ruhában vinném ide-oda. Van 2 fiam és marhára büszke vagyok rájuk. Nem tökéletesek, de az enyémek és nekem a legszebbek. De ők már nagyok, 20, 23 évesek.
2020. szept. 16. 23:54
 16/18 anonim ***** válasza:
25%
a szüleim
2020. szept. 17. 22:20
 17/18 anonim ***** válasza:
53%
Inkább magadat szégyelld, további jelzőket pedig nem írok rád!
2020. okt. 3. 11:24
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Én nagyon kíváncsi vagyok, hogy milyen a gyereked. Hogy te látod csúnyának, vagy mondjuk én is annak látnám.
2020. nov. 14. 00:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!