Apukám jó hangosan, a bevásárlóközpontban elkezdett szidni, hogy egyre bunkóbb vagyok. Ez miért bunkóság? 18/l
Bevásárolni voltunk. Ő éppen a paradicsomleveket nézte, én addig előrébb mentem kb 5 métert, hogy megnézzem a leértékelt vackokat, mert engem arról a sorról nem kellett semmi. Már azért rámförmedt, hogy én csak maradjak itt, együtt jöttünk vásárolni, ennyi erővel mehetünk külön.
Parkoló felé mentünk, üzletek mellett jöttünk el, amikor jó hangosan elkezdi, hogy egyre bunkóbb vagyok. Ezt a bolton kívül azért mondta, mert nekem van egy alap tempóm, ami nála gyorsabb + szabadulni is akartam, akaratlanul is siettem. Erre elkezdi mondani, hogy megint kezdek elkanászodni.
Soha nem buliztam, soha nem maradtam ki éjjelre. Illedelmes vagyok, de mivel apám nem veszi észre magát, most már igen, tényleg ingerült vagyok, de nem bunkó, hacsak el nem kezdi szokásosan a gúnyos, cinikus hangnemet, mert akkor kiborul a bili, de akkor is vissza kell fognom magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!