Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Nem tartjátok olyan reménytele...

Nem tartjátok olyan reménytelennek az életet?

Figyelt kérdés
Úgy értem a napi mókuskereket. Pl: Élsz egy panelban, bvz-zol, a főnököd forint 20-ért basztat, és közben semmi reményed, hogy egy normális életre összespóroljál. Egy normális minőségi életet tudsz élni.

2020. szept. 4. 14:30
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
nem reménytelen remény mindig van igaz nics munkám de majd lesz igaz nincsenek szüleim de amit tudtam megtettem értük és ez sajna az élet rendje.
2020. szept. 8. 13:15
 22/22 anonim ***** válasza:

Nekem a felhasználónevem is az, hogy Sikertelen...

Kiskoromban, tinikoromban "csak" autisztikus voltam, rettentő fura, mindenben gyenge, mindenben ügyetlen és überlassan ment a tanulás.

Amióta meg "felnőtt életet" élek, azóta konkrétan nem sikerül semmi. Amibe fogok, az nem sikerül. Dönteni se tudok jól. Edzek és gyenge maradok. Tanulok és nem sikerül vele elhelyezkednem...

Most, amikor úgy nézett ki, hogy sikerül elhelyezkednem azzal, amit aktuálisan tanulok, már hívogattak interjúkra stb, bejött ez a válság. Ja, előtte egymás után két cég is átvert.

Másokkal sportolni vagy sportról beszélni már nincs is kedvem, mert kiderül, hogy azoknál is gyengébb vagyok, akik SEMMIT se mozognak.

Stb.

Kb. mostanra érzem azt, hogy teljesen elhagyott a remény. Teljesen. Hogy már csak a fagyállóban bízom, ami megmaradt régről.

2020. szept. 8. 13:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!