Nem tartjátok olyan reménytelennek az életet?
Figyelt kérdés
Úgy értem a napi mókuskereket. Pl: Élsz egy panelban, bvz-zol, a főnököd forint 20-ért basztat, és közben semmi reményed, hogy egy normális életre összespóroljál. Egy normális minőségi életet tudsz élni.2020. szept. 4. 14:30
1/22 anonim válasza:
Nekem még csak állásom sincs, abszolút reménytelen, hogy felvegyenek valahova.
2/22 anonim válasza:
Én egyáltalán nem tartom reménytelennek az életem
3/22 anonim válasza:
En ugy erzem egy emberélet kevés egy hazra. Azaz ugy gyüjtök ha jol szamolom hogy en venasszony leszek mire meglesz.azaz a kövi generacionak alapozok inkabb.
4/22 anonim válasza:
Nem is ertem a szüleim születesemtöl miert nem raktak nekem felre. Kiraktak egy szal börönddel a semmibe. Azaz a csaladi fészekböl igy kellett kirepülnöm.
En ezt nem teszem meg a gyerekemmel
5/22 anonim válasza:
4. Talán elzavartak vagy mi? Nem hinném. Fel lettél nevelve, legyél hálás, van akit megöl az anyja, nem vicc. Amúgy is megöröklöd majd az ingatlant. Még rakjanak neked félre, de pofátlan vagy.
6/22 anonim válasza:
5. Szerintem látatlanban ne ítélj senki felett, pláne ha értelmeset nem is tudsz hozzátenni a kérdéshez. Pofátlanságért azért neked se kell a szomszédba menned.
Kérdező: egyetértek, ha csak nem szerzel valami "extra" képesítést, nyelvtudást, akármit, akkor valóban nehéz.
7/22 anonim válasza:
Én 16 és 26 éves korom között rengeteget dolgoztam, mindent magamra vállaltam, alig aludtam, nem szórakoztam, csak tepertem és tanultam, hogy kitörjek a szegénységből és hogy ne kelljen mókuskerékben leélnem az életem. A nulláról kezdtem, semmi segítséggel, de sikerült és megérte. Most már nem kilátástalan az életem, kifejezetten boldog vagyok.
8/22 anonim válasza:
Én inkább bosszantónak tartom, hogy emberek tömegei pontosan így élnek és még sincs bennük harag, vagy változtatni vágyás. Ha nem csak egyedül lennék, én küzdenék a jelenlegi társadalmi rendszer ellen. Miért van ez a hatalmas közöny a saját, egyetlen élettel szemben is?
9/22 anonim válasza:
Hát én mostanában eléggé. Alapból elbasztam az egészet egy szar szakmaválasztással-->szar munka, mellette persze tanultam mást h ,,kitörjek'' de az is tévút. Hosszú ideje munkám sincs, jelentkezgetek sokfele de semmi
10/22 anonim válasza:
Neked már nem is normális élet, hogy van mit enned, tető kis fejed felett, munkából megélned...
Ha a szabadidődet nem tudod úgy eltölteni, hogy örülj neki, az a te hibád-ürességed...másnak ennyi sincs...ehh.
Mi kell, luxus prosti meg hímringyó, hogy hidd a jó életet...pff.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!