Hogy veszitek rá magatok,hogy mások előtt levetkőzzetek? pl. uszodában való tusolás során, stb
Elvonulsz? Mondjuk bebújsz a WC-be? Hát, az a legfeltűnőbb, és akkor már mindenki azt nézi, vajon miért nem velük együtt öltözöl.
Ha nő vagy, akkor az urológusos példa félrement. :-) De majd mész nőgyógyászhoz, aki hasonló módon beléd fog nyúlkálni intim helyeken. Szóval lesznek még "érdekes" élményeid, ha nem tudsz túllépni a gátlásaidon.
Öhm, én nem tudom itt ki, hogy fürdik, de nyilvános helyen szerintem sehol nem kell teljesen pucérra vetkőzni. Én úszómester vagyok, és nem sok embert láttam még tök pucéran zuhanyozni, elég furán nézünk azokra, akik ezt teszik.
Ha úszni megyek, akkor mielőtt megyek lefürdök itthon, az uszodában meg csak leveretem magamat langyos vízzel, fürdőruhàban, nem teszem ki a seggemet az embereknek, főleg nem ebben a modern világban, ahol bárki, bárhonnan előrànthat egy vízálló telefont amivel fényképez, és 100-ból 99 embert nem érdekelnek a személyi jogok.
Ha strandra megyek, akkor van csiga/öltöző/mosdó ahol szintén lehet egyedül öltözni, uszodában is van egy személyes öltöző.
Levetkőzöm. Akár koedukált tusolóban is.
41/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!