Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogy veszitek rá magatok,hogy...

Hogy veszitek rá magatok,hogy mások előtt levetkőzzetek? pl. uszodában való tusolás során, stb

Figyelt kérdés
Kérlek írjátok válaszotok mellé a nemetek. Köszönöm.

2020. szept. 4. 07:02
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
70%

Elvonulsz? Mondjuk bebújsz a WC-be? Hát, az a legfeltűnőbb, és akkor már mindenki azt nézi, vajon miért nem velük együtt öltözöl.

Ha nő vagy, akkor az urológusos példa félrement. :-) De majd mész nőgyógyászhoz, aki hasonló módon beléd fog nyúlkálni intim helyeken. Szóval lesznek még "érdekes" élményeid, ha nem tudsz túllépni a gátlásaidon.

2020. szept. 5. 00:14
 12/18 anonim ***** válasza:
26%

Öhm, én nem tudom itt ki, hogy fürdik, de nyilvános helyen szerintem sehol nem kell teljesen pucérra vetkőzni. Én úszómester vagyok, és nem sok embert láttam még tök pucéran zuhanyozni, elég furán nézünk azokra, akik ezt teszik.

Ha úszni megyek, akkor mielőtt megyek lefürdök itthon, az uszodában meg csak leveretem magamat langyos vízzel, fürdőruhàban, nem teszem ki a seggemet az embereknek, főleg nem ebben a modern világban, ahol bárki, bárhonnan előrànthat egy vízálló telefont amivel fényképez, és 100-ból 99 embert nem érdekelnek a személyi jogok.

Ha strandra megyek, akkor van csiga/öltöző/mosdó ahol szintén lehet egyedül öltözni, uszodában is van egy személyes öltöző.

2020. szept. 5. 02:58
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg a csoportos kiló zuhanyzók vannak, ahol meztelenkedni kell, de általában ott is van zuhanyfüggöny, vagy lehet menni késő este/kora reggel, amikor nincs senki.
2020. szept. 5. 03:00
 14/18 anonim ***** válasza:
Csoportos koli zuhanyzók*
2020. szept. 5. 03:00
 15/18 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem senki sem veszi rá magát ilyesmire. Az ember vagy szégyenlős és szóba se jöhet, hogy meztelenre vetkőzzön a zuhanyzóban. Vagy nem szégyenlős és ez esetben pedig természetes hogy meztelen. Nem zavarja, nem kell rávennie magát.
2020. szept. 6. 17:06
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Levetkőzöm. Akár koedukált tusolóban is.

41/N

2020. dec. 8. 22:32
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell magam rávenni. Nem vok szégyellős, simán le merek vetkőzni meztelenre bárki előtt.
2020. dec. 9. 09:28
 18/18 anonim ***** válasza:
Részemről nem zavar,nem vagyok szégyellős.43N
2022. dec. 8. 05:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!