Hogy veszitek rá magatok,hogy mások előtt levetkőzzetek? pl. uszodában való tusolás során, stb
Ahogy téged sem az érdekel, hogy a melletted lévők hogy néznek ki, úgy a többieket se érdekli, hogy te hogy nézel ki. Mindenki csak le akar zuhanyozni gyorsan. :D Először nehezebb, aztán könnyebb, sokadik alkalom után meg már le se sz*rod.
F
11 év kézilabda után nem okozott gondot soha.
Azóta a testem súlyosan változott hátrányára. Direkt nem mutogatom magam sehol, de nem okoz gondot levetkőzni, ha szükséges
Ugy veszem ra magam, hogy levetem a polomat es letolom a gatyamat. (Ferfi vagyok.)
Kerdezo, te nem jarsz vagy jartal iskolaba? Nem volt testneveles orad? Ott minimum gatyara/bugyira le kellett vetkoznod, de pl. kozepiskolaban mi mar altalabn le is zuhanyoztunk ora utan, tehat teljesen meztelenre vetkoztunk.
De leszel meg beteg is, ha megoregszel, aztan majd urologus elott kell vetkoznod, aki megtapogatja a hereidet, meg benyul a vegbelnyilasodba. :-)))
Erre az embernek nem kéne rá vennie magát, számomra teljésen természetes, hogy a srácokkal egymás előtt át öltözünk, le tusolunk, stb...
21/f
#7: ja, csak általában jellemző, hogy aki nem úgy néz ki, mint a többi, azt kigúnyolják...
Feltételezem ezt érti a kérdező az alatt, hogy hogy veszitek rá magatokat, mert tart attól, hogy a többiek intelligencia hiányának az áldozata lesz.
Köszönöm minden kedves válaszolónak! Drága 5. Volt, van tesi órám de elvonulok, nem mások előtt öltözök át. Mellesleg lány vagyok. :D
Kedves 8-as, igen attól tartok, emiatt nem is merek mások előtt levetkőzni.
nos nekem nincs gondom a méretekkel nyilván fiú vagyok sem testi adottságokkal de ettől függetlenül nem szeretek mások előtt pucérkodni! főleg nem más srácok előtt!!!
egyszerűen nem vagyok kíváncsi más férfi testekre illetve mások előtt sem akarok nudizni...
van egy intimitási szintem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!