Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit tegyek,ha nem akarja...

Mit tegyek,ha nem akarja vissza adni a kölcsön adott pénzt?

Figyelt kérdés
Egy fiu ismerösömnek kölcsön adtam 60 000 ft-ot,körülbelül 2-3 honapja. 1 hónapja kérem vissza a pénzem, de mindig van valami kifogása,miert nem tudunk találkozni. Aztán észre vettem,hogy mindenhonnan letiltott,hivni nem tudom. véleményem szerint azért kerül,mert nincs miböl vissza adnia. Ma viszont felhivtam valaki más szamáról,és igy tudtam beszélni vele. bekeményitettem ,megmondtam neki a magamét a letiltásról,meg hogy benne nincs egy szem emberség sem, nehogy már lassan a SAJAT penzemert kelljen könyörögni ,stb stb és hogy ha egy heten belül nem kapom vissza a penzem, szemelyesen fogom kerni, ott leszek a háza elött. persze ö erre fel volt haborodva,elhordott mindennek,es mondta,máskor majd meggondolom kinek adok penzt. Mit tehetnék ilyen helyetben?? Tudom hol lakik,ismerem a szüleit is,de félek elmenni nála,nem tudom, mi telik ki belöle, egy 50 kg-os nö vagyok,magamat megvédeni nem igen tudom 🙄 nagyon el vagyok keseredve, szükségem lenne arra a penzre, de félek,sosem kapom vissza. 😩

#adósság #kölcsön #Hogyan kérjem vissza
2020. aug. 28. 01:30
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
53%
Helyileg merre?
2020. aug. 28. 01:37
 2/23 anonim ***** válasza:
84%

Vigyél magaddal egy nagyobb darab fiút ha félsz egyedül odamenni. Másképp ezt nem fogod tudni lerendezni.

Ha kell fojjon a vér, legalább megtanulja egy életre.

2020. aug. 28. 01:45
 3/23 anonim ***** válasza:
84%
Mást nem tudsz tenni, megkérsz valakit hogy rendezze le, én mondjuk biztos házhoz mennék ha nem akarják megadni, aztán ha harc hát legyen harc.
2020. aug. 28. 01:50
 4/23 anonim ***** válasza:
89%

Oké, én is azt javaslom hogy ne is egy, hanem 2-3 mackósabb pasassal állíts be, és kérd a pénzed kedvesen. Valóban kedvesen.

Viszont készülj fel hogy nyilván lesz kifogás: épp most nincs annyi, holnap megadom, beteg a kishugom és kórházra kell, jövő héten lesz fizetés, sok lett a számla, stb stb. Lényeg hogy oda mész és üres kézzel jössz el.

Azt javaslom menj valahogy biztosra. Például ha nincs pénz, akkor valami tárgyat hozz el annyi értékben hogy 60ért el tudd adni.

Ha laposra vereted, sem biztos, hogy lesz pénzed, szóval ezt gondold át.

De a 2-3 fős "testőrség" az kelleni fog majd, hogy téged megvédjen.

Amúgy gusztustalan, hogy lehet ilyen egy magyar :(

2020. aug. 28. 02:06
 5/23 anonim ***** válasza:
79%
Honnan veszed hogy magyar? Lehet c-kategóriás is...
2020. aug. 28. 02:19
 6/23 anonim ***** válasza:
77%
Nem akartam előitéletes lenni. Majd a kérdező leírja, hogy milyen :)
2020. aug. 28. 02:21
 7/23 anonim ***** válasza:
76%

Vigyél magaddal valakit, akár többet is.

Egyedül nem fog merni kiallni.

2020. aug. 28. 02:24
 8/23 anonim ***** válasza:
76%
Soha ne add senkinek kölcsönt. Max csaladtagoknak.
2020. aug. 28. 02:25
 9/23 anonim ***** válasza:
77%
Csak annyi, hogy fizetés (10-15. Nap) után menj ki, akkor tuti lesz nála pénze ;)
2020. aug. 28. 02:26
 10/23 A kérdező kommentje:
Szégyen bár,de magyar ember...
2020. aug. 28. 02:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!