Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ha tartoznátok valakinek...

Ha tartoznátok valakinek egymillió Ft-tal, és nyernétek pontosan egymilliót, akkor megadnátok neki, vagy feltennétek a kaszinóban hátha megsokszorozhatjátok?

Figyelt kérdés
Elméleti kérdés persze. Ti mit tennétek?

2018. aug. 15. 17:34
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Inkább meg adnám. Bar nem hiszem hogy létezik olyan hülye aki bárkinek ad kölcsön 1 milliót.
2018. aug. 15. 17:38
 2/11 A kérdező kommentje:
Pont ezért elméleti a kérdés. Arra lennék kíváncsi hogy az emberek hogyan viszonyulnak egy ilyen szituációhoz. De akkor legyen csak 100 ezer mondjuk.
2018. aug. 15. 17:40
 3/11 anonim ***** válasza:
Nem, nem játszanám el.
2018. aug. 15. 17:40
 4/11 anonim ***** válasza:
A nagy részét megadnám neki,ami marad azt lehet hogy feltenném... De attól is függ, kitől kértem kölcsönt.😉
2018. aug. 15. 17:41
 5/11 A kérdező kommentje:
Pont ez a lényege. Ft-ra pontosan annyit nyernél amennyivel tartozol. Tehát nem tehetsz félre belőle ha az egészet meg akarod adni (persze azt lehet mondani hogy csak egy részét adod meg). Igaz, nem fejtettem ki elég részletesen, elnézést.
2018. aug. 15. 17:44
 6/11 anonim ***** válasza:

amit kölcsönkértem azt megadom.

adtam már kölcsön kétszer annyit is papír nélkül, rokonságon kívül, fél év ismeretség után..és megadta

egyébként sem játszom a pénzzel, hanem befektetem

2018. aug. 15. 17:44
 7/11 anonim ***** válasza:
Nem szerencsejátékozom, és nem lottózom.
2018. aug. 15. 17:46
 8/11 anonim ***** válasza:
5 Normális ember azonnal a tartozását rendezi.
2018. aug. 15. 17:48
 9/11 anonim ***** válasza:
A kérdésben ott van hogy nyernétek... Én nem hiszek abban hogy aki egyszer nyer az másodszor is nyer ezért írtam azt hogy a nagy részét megadnám.Kb 5 százalékát tenném csak fel de azt is csak akkor ha nem lesz tétje annak hogy nyerek vagy sem.
2018. aug. 15. 17:53
 10/11 anonim ***** válasza:
Természetesen azonnal rendezném a tartozásom, ha lenne, számomra nagyon fontos a függetlenség és nem tudom elviselni azt, ha tartozom valakinek. Pont ezért kölcsön sem szoktam kérni, akkor fordult elő (utoljára kb 10 éve), amikor nem volt más választásom, akkor is azonnal megadtam. Nem szerencsejátékozom, nem lottózom, eszembe se jutna egy kaszinót pénzforrásnak tekinteni. Voltam párszor kaszinóban, de csak szórakozásból barátokkal, viszont ott is előre eldöntöttem a maximum összeget, amit elverhetek és tartottam is magam hozzá.
2018. aug. 15. 17:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!