Valljatok színt! Ki hány kilót húzott fel a nyáron?
Eddig 9 kilo ment fel a karantên kezdete óta.
Félek a munkatársaim véleményétől.
#33, #34 - ;))
#35, #36 - Sok szerencsét!
#38 - Ne félj mások véleményétől! Nem kell véleményezniük Téged! És amúgyis, ha valakinek baja van veled, az se érdekeljen, hiszen az csak az ő baja;))
Egyébként most próbálok egy fogyási módszert, az "almaecetes vízivást", csakis jó dolgokat hallottam róla mindenhonnan, és abszolút elképesztő eredményeket!
Aki nem ismeri:
Reggel evés előtt, és este elalvás előtt egy pohárnyi langyos vízhez önteni kell egy kupaknyi/evőkanálnyi almaecetet, és nem csak fogyaszt, hanem sok-sok pozitív hatása is van! Ha érdekel titeket ez a sok plusz pozitívum, nézzetek utána😊
Elméletileg minél több a "felesleg", annál gyorsabban hat. És nem is kell mellé edzeni, se étrendet változtatni, bár ha ezeket is csinálja mellé az ember, akkor az csak meggyorsítja a dolgokat:) Heti 2-6 kiló az átlag, amit ezzel le lehet fogyni, ezeket az infókat sok kézből szedtem össze, persze mindenki máshogy működik, lassan nyíló virág is szép lesz a végén😊
Én 28.-án kezdtem, ha valakit érdekel, minden hét végén írni fogom az eredményeket:)
Ha pedig valaki kipróbálja velem együtt, akkor írjon priviben, vagy akár itt!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!