Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért mondjátok azt hogy...

Miért mondjátok azt hogy veszélytelen a koronavírus?

Figyelt kérdés

Ahányszor megnézem a vele kapcsolatos kérdéseket mindig azt írjátok hogy csak a 80 évesekre és annál idősebbekre veszélyes/halálos.

De akkor miért félnek ennyire és miért olvasom azt hogy mindenkire veszélyes a koronavírus? A cikkben említett meteorológus sem egy 80 éves. Tessék néhány cikk:

[link]

[link]

[link]

2020. aug. 26. 12:44
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:

Mennyi bizonyítékot akarsz még,ha annyira veszélyes lenne akkor már a fél világ kipusztult volna.

Ha egy vírust egy egészséges emberbe bekerül,de észre se veszed mert még álltalában tünete sincs akkor az szerinted veszélyes? Nagyobb veszélyben vagy ha leiszod magad.

2020. aug. 28. 10:46
 32/46 anonim ***** válasza:
75%

Összesen nem halt meg 1 millió ember koronavírusban.

Abból az 1 millióból talán van párszáz egészséges, fiatal- középkorú is, igen.

Egyetlen nap 150 000-en halnak meg a Földön. Autóbalesetben évente 1,3 millióan.

Ha ez neked nem elég, akkor semmi. De sajnos olyan egyszerű vagy, hogy nem is értem, miért koptatjuk a billentyűt.

Nem is értem amúgy, te otthon ülsz fél éve? :D

2020. aug. 28. 10:56
 33/46 A kérdező kommentje:

Ha nem lenne egyátalán veszélyes akkor SENKINEK sem szabadna belehalni, és miért van az hogy sokan hónapokig betegek , krónikus fáradékonyság gyötri őket?

Illetve szerintetek minden halálhír a koronavírusról kamu ugye?

[link]

Ez is valami tévedés lehet mert lehetetlen hogy a koronavírus miatt meghaljon valaki. VAGY NEM???????????

2020. aug. 28. 10:57
 34/46 anonim ***** válasza:
58%

Kérdező, nézd meg ezt a videót, tanulságos lesz:

https://www.youtube.com/watch?v=pMMjLOpMK1c

2017 vagy 2018-ban több mint 8 millió ember halt meg daganatos betegségben.

Ja, tudom, ez semmi, de a mostani 0,00..%-os koronavírusos adat, amit meghamisítanak, az már valami. Oké, ebbe keress logikát! Honnan tudod, hogy akik meghaltak, azok ebben haltak meg és nem a 20. alapbetegségükbe?

2020. aug. 28. 11:04
 35/46 A kérdező kommentje:
És ha már szóba került , nem nem ülők otthon , ugyanolyan életem van mint bárki másnak. Amikor megyek valahova akkor betartom a higiéniai szabályokat , emberekkel megfelelő távolság mellett beszélgetek. Az égvilágon semmi hátrányom nincsen hogy óvatos vagyok és vigyázok. Nem is értem hogy a kormányoknak meg úgy mindennek milyen haszna van belőle hogy óvatosságra biztatják az embereket. Mert senkinek nincs igaza és mindenki hazudik ti meg igazat mondtok és mindent tudtok igaz?? Hát a jó fenéket... Gondolom azt hiszitek hogy rajtatok bosszankodok , hát sajnálattal közlöm hogy NEM. :D
2020. aug. 28. 11:05
 36/46 anonim ***** válasza:
79%

Kérdező, te milyen kormányról beszél? Láttad te már az augusztus 20-ai videókat és képeket, a kormány tagjairól? Ember, egyiken se volt se maszk, se semmi, se távolságtartás és még puszilkodtak is egymással.

Vagy őket nem támadja meg ez a "világvírus", csak mert politikusok?

A magadfajták nagyon egysíkúan tudnak csak gondolkodni, a lényeget a sorok mögött meg képtelenek meglátni. Ez már sokkal többről szól. Ez a vírus már a 60-as évektől jelen volt a világban. Hogyhogy csak most lett hirtelen veszélyes? Ennyire okos lenne?

Ja és parancsra lesz 2. hullám? Hisz már május végén a királyunk bejelentette, hogy bizony szeptemberben lesz 2. hullám. Honnan tudta ő ennyire biztosra?

A te fejedben, kérdező, se sok minden van. Inkább maradj csendben, vedd fel a szájkosarat és pitizzél!

2020. aug. 28. 11:10
 37/46 A kérdező kommentje:
Most komolyan csak erre vagy képes hogy lehordj mást?
2020. aug. 28. 11:28
 38/46 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó válaszoló,szerintem a téma lezárásához nagyon jól összefoglaltad a lényeget.
2020. aug. 28. 11:29
 39/46 A kérdező kommentje:
Ahelyett hogy válaszolnátok a feltett kérdéseimre.
2020. aug. 28. 13:40
 40/46 anonim ***** válasza:
69%

Na kérdező, takarodj el szakemberhez. Már rég megválaszoltuk a kérdést, csak te nem vagy hajlandó ezt elfogadni, és éretlenkedsz, mint egy értelmi fogyatékos. Szerintem te az is vagy, értelmi fogyatékos. Mert nem hiszem el, hogy egy egészséges ember nem képes felfogni és értelmezni kb 30-nál több kommentet.

A hiba benned van kérdező. Ha ennyiből nem kaptad meg a választ, akkor sorry. KERESD MEG AKKOR MAGAD A VÁLASZT! Csak ne a királyunk oldalát használd ehhez, oké?

2020. aug. 28. 13:48
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!