Miért mondjátok azt hogy veszélytelen a koronavírus?
Ahányszor megnézem a vele kapcsolatos kérdéseket mindig azt írjátok hogy csak a 80 évesekre és annál idősebbekre veszélyes/halálos.
De akkor miért félnek ennyire és miért olvasom azt hogy mindenkire veszélyes a koronavírus? A cikkben említett meteorológus sem egy 80 éves. Tessék néhány cikk:
Úgy ahogy mondod 10-es válaszoló,összefoglaltad a lényeget,100%-ban igazad van.
Sajnos nagyon sokan elhiszik a sok hazugságot.
Aha és akkor mire föl sietnek ennyire a védőoltások fejlesztésével ha szerintetek az emberek többségére veszélytelen a koronavírus?????????????
És akkor szerintetek a többi ország kormánya mi a szr-nak hoz szigorú szabályokat??????
A koronavírus mindenkire VESZÉLYES , sokan hónapok múlva épülnek fel teljesen (fiatalabbak is!!!)
De tagadhatjátok , úgyis az igazság ez az.
Röviden? Azért, mert ha a kormányok nem vennék komolyan, akkor a média félelemkeltése okán "halálra ítélnék" magukat.
De a nagy félelem ellenére az összes politikus ugyanúgy él, nyaral, kirándul.
Amennyiben ennyire veszélyesnek tartod, csak ismételni tudom magam: nagyon vigyázz, légy óvatos!
Én nem szólok bele, nem is akarok, hogy te mit csinálsz.
1 év múlva ugyanitt találkozunk, mind a ketten életben, de te egy rakat élménnyel szegényebben.
Kérdező, nehogy azt hidd, hogy azok az "oltások" a te egészségedet fogják szolgálni, és hogy megvédjenek téged a nem létező világjárványtól.
Bill Gates-ről hallottál már? Nehogy azt hidd, hogy ő egy szent ember.
Nem tudom, hogy te mit csináltál a nyáron, de fullon volt a Balaton, az összes étterem, az Adria (Makarska Riviera legalábbis biztos), de még az osztrák hegyekben is annyi kirándulót láttam, mint soha.
Sem a magyar, sem az osztrák strandokon ilyen tömeget még nem tapasztaltam.
Vidámpark (Family Park) szintúgy, de igazábóo bármit mondhatnék.
Tudom, te vagy az egy eszes! :D
Kedves kérdező,neked nem furcsa,hogy az üdülési szezon végét megvárta a kormány az újabb szigoritások bevezetése előtt.
Én is voltam a Balatonnál és egymást érték az emberek,persze maszk senkinek nem volt nem is ellenőrizte senki.
Persze a bevásárló központokban én is felrakom a maszkot,de nem azért mert van értelme hanem mert nem akarok bírságot fizetni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!