Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » 1. Mennyire számítok idősnek...

Travis83 kérdése:

1. Mennyire számítok idősnek 37 évesen? 2. Hány éves kortól számít annak az ember?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy az idősödés emberfüggő, mert mindenki másképp érzi vagy másképp néz ki. Van aki sokáig fiatalos, van aki hamar megöregszik, de ezt ne keverjük ide, mert nem erre vagyok kíváncsi, hanem a nyers matematikai számokra.

2020. aug. 25. 11:57
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
55%
19, ha egesz életedben utazol es egy hónapban több dolog történik veled, mint a gyakorizók 90 százalékával 3 év alatt, akkor messze van, mert a tartalommal teli évek lassabban telnek.😘 Egyébként meg alig várom, hogy egy középkorú, nagyon idős 37 éves nő legyek, addigra magamévá teszem plusz 20 országot minimum.
2020. aug. 25. 16:08
 22/31 anonim ***** válasza:
55%

*teszek

De szép, a telefonom is ellenem van.

2020. aug. 25. 16:09
 23/31 TR75 ***** válasza:

Sok a helyesírási hiba a te észrevételedben is.

"20, majd ha le tudsz írni egy olyan egyszerű szót, mint a “szállj” helyesen talán megteszem a kedvedért édesem. Tudod éles késnek lenni a fiókban ott kezdődik, hogy tudsz helyesen írni.🙈"

Amúgy a generációs szakadéknak sok köze van ehhez a kérdéshez (is). Talán te nem vagy képben a jelentésével.

2020. aug. 25. 16:40
 24/31 anonim ***** válasza:
36%

28, akkor mutass már rá a helyesírási hibáimra, nagyon várom...? A lustaság miatti ékezetek hiánya nyilván nem tartozik ide. Bemásolod a hozzászólásom, amiben nincs hiba, majd azt mondod, hogy sok benne a hiba... ennél lehetnél hülyébb?

Nem a kérdésről volt szó, hanem a kialakult vitáról, amihez a világon semmi köze nincs a generációs szakadéknak, de a kérdéshez sem.

Mondtam mar, hogy keress ra a “gooleval”, szükséged van ra.

2020. aug. 25. 16:59
 25/31 anonim ***** válasza:
38%
Középidős vagy, úgy mint én, tehát ez nem öreg kor.
2020. aug. 25. 17:31
 26/31 A kérdező kommentje:
Nem az volt a kérdésem célja, hogy egymás nyakának ugorjatok. Szóval akkor én egy közepedő korú koros fiatal vagyok.
2020. aug. 25. 17:45
 27/31 TR75 ***** válasza:
82%
Maradjunk annyiban, hogy felnőtt :-D
2020. aug. 25. 17:51
 28/31 TR75 ***** válasza:

"20, majd ha le tudsz írni egy olyan egyszerű szót, mint a “szállj” helyesen talán megteszem a kedvedért édesem. Tudod éles késnek lenni a fiókban ott kezdődik, hogy tudsz helyesen írni.🙈""

Az eredeti (tőled) fent.

Az általam javított:

"20, majd ha le tudsz írni egy olyan egyszerű szót, mint a “szállj”, helyesen, talán megteszem a kedvedért, édesem. Tudod, éles késnek lenni a fiókban ott kezdődik, hogy tudsz helyesen írni.🙈""

Remélem, látod a különbséget, éles kés (amúgy az éles késes hasonlat is sántikál kicsit, de erre nem térek ki).

Valami miatt neked nagyon betalált pár válasz.

2020. aug. 26. 00:18
 29/31 TR75 ***** válasza:
Jó, akkor eztán nem flexszelek :-)
2020. aug. 26. 02:05
 30/31 anonim ***** válasza:
68%

Középkorú. Fiatal semmiképp se.

Legalábbis az átlagos élethosszhoz nézve mindenképpen.

2020. aug. 26. 08:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!