Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » 1. Mennyire számítok idősnek...

Travis83 kérdése:

1. Mennyire számítok idősnek 37 évesen? 2. Hány éves kortól számít annak az ember?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy az idősödés emberfüggő, mert mindenki másképp érzi vagy másképp néz ki. Van aki sokáig fiatalos, van aki hamar megöregszik, de ezt ne keverjük ide, mert nem erre vagyok kíváncsi, hanem a nyers matematikai számokra.

2020. aug. 25. 11:57
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
63%
Nehogy már egy 37 éves középkorú legyen... Jezusom🤦🏻‍♀️
2020. aug. 25. 14:23
 12/31 TR75 ***** válasza:
14%

Fáj az igazság? :-D

Ja, tudom, van olyan nézet, hogy 45 fölött számít középkorúnak.

2020. aug. 25. 15:03
 13/31 anonim ***** válasza:
36%

24 éves vagyok szivi, szóval nagyon messze van még a 37.

Ez nem igazság, hanem egy hatalmas baromság. Még ehhez a fórumhoz képest is brutális nagy ostobaság. A harmincas éveiben mar középkorú egy ember.😂🤦🏻‍♀️

2020. aug. 25. 15:12
 14/31 anonim ***** válasza:
28%

"fórumhoz képest is brutális nagy ostobaság. A harmincas éveiben mar középkorú egy ember."

Olvass utanna hogy mit jelent a középkorú besorolás, és kiderül ki az ostoba. Google sokat segíthet.

2020. aug. 25. 15:20
 15/31 anonim ***** válasza:
69%
A kérdező nyilván nem azt szerette volna megtudni, hogy a Wikipédiában leírtak szerint a 30. életévtől kezdődik a középkorú felnőttkor. A hétköznapi köznyelvben nem középkorú egy 30 éves ember. Csak egy ostoba okostojás hivatkozna arra, hogy mi van a Google-ben.😂 Vegyülj el egy társaságban es mondd azt egy 32 évesnek, hogy te már középkorú vagy anyukám, keress rá. Biztosan nem fog hülyének nézni.
2020. aug. 25. 15:29
 16/31 anonim ***** válasza:
31%

"Csak egy ostoba okostojás hivatkozna arra, hogy mi van a Google-ben."

Te nevezel másokat ostobának, aki azt se tudja, hogy a gooleval hiteles információkat is lehet találni? Jogszabályokat, egyetemi tanulmányokat stb. nem csak a wikipedia létezik. A magyar oktatás szégyene ez a szintű butaság.

2020. aug. 25. 15:34
 17/31 TR75 ***** válasza:
0%
Hát igen, van némi generációs szakadék.
2020. aug. 25. 15:42
 18/31 anonim ***** válasza:
16%

Ki mondta azt, hogy a “gooleval”🤣 nem lehet hiteles információt találni? Tévképzeteid vannak? Te beszélsz butaságról édesem, meg magyar oktatásról, mikor a Google-lel helyett azt írod, hogy “gooleval”. Melyik világban kaphat a Google szó “val” toldalékot? :D Egy lángelme vagy.

A Wikipédia pont, hogy elég hiteles a legtöbb esetben, ebben az esetben teljesen az volt. De minek is magyarázok egy ilyennek.

2020. aug. 25. 15:44
 19/31 TR75 ***** válasza:
63%

"24 éves vagyok szivi, szóval nagyon messze van még a 37."

Sokkal közelebb van, mint reméled, hidd el :-)

2020. aug. 25. 15:49
 20/31 remetdol ***** válasza:

"Te beszélsz butaságról édesem"

TE kezdtél ostobázni, pedig láthatóan nem te vagy a legélesebb kés a fiókban. Szálj magadba...

2020. aug. 25. 15:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!