1. Mennyire számítok idősnek 37 évesen? 2. Hány éves kortól számít annak az ember?
Fáj az igazság? :-D
Ja, tudom, van olyan nézet, hogy 45 fölött számít középkorúnak.
24 éves vagyok szivi, szóval nagyon messze van még a 37.
Ez nem igazság, hanem egy hatalmas baromság. Még ehhez a fórumhoz képest is brutális nagy ostobaság. A harmincas éveiben mar középkorú egy ember.😂🤦🏻♀️
"fórumhoz képest is brutális nagy ostobaság. A harmincas éveiben mar középkorú egy ember."
Olvass utanna hogy mit jelent a középkorú besorolás, és kiderül ki az ostoba. Google sokat segíthet.
"Csak egy ostoba okostojás hivatkozna arra, hogy mi van a Google-ben."
Te nevezel másokat ostobának, aki azt se tudja, hogy a gooleval hiteles információkat is lehet találni? Jogszabályokat, egyetemi tanulmányokat stb. nem csak a wikipedia létezik. A magyar oktatás szégyene ez a szintű butaság.
Ki mondta azt, hogy a “gooleval”🤣 nem lehet hiteles információt találni? Tévképzeteid vannak? Te beszélsz butaságról édesem, meg magyar oktatásról, mikor a Google-lel helyett azt írod, hogy “gooleval”. Melyik világban kaphat a Google szó “val” toldalékot? :D Egy lángelme vagy.
A Wikipédia pont, hogy elég hiteles a legtöbb esetben, ebben az esetben teljesen az volt. De minek is magyarázok egy ilyennek.
"24 éves vagyok szivi, szóval nagyon messze van még a 37."
Sokkal közelebb van, mint reméled, hidd el :-)
"Te beszélsz butaságról édesem"
TE kezdtél ostobázni, pedig láthatóan nem te vagy a legélesebb kés a fiókban. Szálj magadba...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!