Be mered vállalni a legnagyobb titkodat és le is írnád ide kommentbe?
Figyelt kérdés
2020. aug. 22. 18:57
1/12 anonim válasza:
Nem, kösz 😃😃 èpp ezert titok a titok
2/12 anonim válasza:
A legnagyobb "titkom" az az, hogy biromantikus aszexuális vagyok. A szüleim meg úgy az egész környezetem elég konzervatív, ezért nem tervezem senkinek elmondani egyelőre (bár, ha coming outolok is, valószínűleg annyit mondok majd csak, hogy biszex vagyok, szerintem épp elég nehéz lesz megemésztenie a környezetemnek a tényt, hogy nem csak egy kapura játszom).
3/12 anonim válasza:
Lábfétises vagyok, de ezt már máskor is leírtam.
4/12 anonim válasza:
Ferencváros kellős közepén lakok, és a Honvédnak szurkolok.
5/12 anonim válasza:
Annak ellenére, hogy van szerető családom, barátaim nagyon magányos vagyok, ami miatt gyakran el szokott törni a mécses esténként. Sose mondanám el senkinek, mert könnyebb az önmarcangolás..
6/12 anonim válasza:
Reménytelenül beleszerettem egy munkatársamba
8/12 anonim válasza:
Nem szeretem már a férjem :( mert tutyimutyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!