Kinek mi volt a legnagyobb hülyeség amit fáradtan csinált?
Figyelt kérdés
Nekem az amikor a laptopon a filmet távirányitoval akkartam lehalkítani s nem értettem miert nem akkar menni.😂2020. aug. 7. 16:55
2/10 anonim válasza:
Elaludtam a buszon és három állomással továbbmentem, mint kellett volna.
3/10 anonim válasza:
Kerestem a telefonom 5 percig és közben végig ott volt kezemben, aztán már nevetni se volt erőm :)
4/10 anonim válasza:
Lefőztem a kávét, majd a kotyogóst be akartam tenni a hűtőbe.
Kaját beraktam a mikróba, le is járt, még csináltam vmit aztán újra kiszedtem egy tányér kaját amit ugyanabba a mikróba akartam betenni amiben a már meleg kajám várt
5/10 anonim válasza:
A hugom a netbookot bogdoste vagy 20 percig amig le nem esett neki h nem erintokepernyos 🤣
6/10 anonim válasza:
Egyszer a főtt tojás héját belepucoltam a levesbe, pedig azt a külön kis tálba akartam.
7/10 anonim válasza:
Mikor a 2 hónapos babám lábaira ezt mondtam: hátsó lábak
Párommal szakadtunk a röhögéstől
8/10 anonim válasza:
A hibajavító kupakját a tollra akartam ráhúzni.
9/10 Sjsjyj válasza:
Beraktqm a mikroba a villát is véletlen a tányér kajával együtt és megmikroztam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!