Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért mondja egy idősebb nő...

Miért mondja egy idősebb nő egy fiatalabbnak,hogy "szépségem"? Degradálás?

Figyelt kérdés

Pl volt olyan,hogy "Megbeszéltük,hogy most jössz szépségem?" Vagy valami ilyesmi volg a mondat,nem emlékszem már pontosan.

Szerintetek ez negatív jelző,hogy így szólítja?

2020. aug. 18. 23:52
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
71%
ahogy idősödöm, annál jobban érzem, hogy hívnám drágámnak meg angyalkámnak a fiatalokat. de inkább visszafogom magam és professzionális maradok.
2020. aug. 28. 18:21
 32/40 A kérdező kommentje:
Utolsó:Ja,csak a "drágám" meg az "angyalkám" nem ugyanaz,mint a "szépségem".Előbbi kettőnek nincs erotikus jelentése is,de annak lehet,hogy "szépségem". :D :D
2020. aug. 28. 18:38
 33/40 anonim ***** válasza:
38%

Azért ez már bicskanyitogató és felháborító, hogy az összes perverz kamukérdés fent marad, sőt ki is lehet emelni, amikor meg feltesz valaki egy olyan kérdést hogy gyűjtsük össze az összes felismerhető trollt, azt olyan gyorsan törlik hogy még válaszolnunk sincs rá időnk (tegnap esti eset).

Te állandóan ilyen idősebb nő + fiatal lányos kérdéseket írsz ki, hogy próbálkozik az idősebb nő, csak a helyszíneket és a szituációkat változtatod.

Ajánlanám a szexualitás rovatot a fétised kiélésére!

2020. szept. 17. 13:13
 34/40 anonim ***** válasza:
34%

13:13

Itt egyedül te "trollkodsz" az offolgatásoddal!A kérdés pedig nagyon is valós!

Javaslom menj orvoshoz a paranoiáddal,hátha még ismerkedni is fogsz tudni ott!;)

2020. szept. 17. 14:34
 35/40 anonim ***** válasza:
59%

Na a kérdezőből kitört a nyolcáltalános privátban 😂😂😂

Bárki aki végigolvassa ezt az egészet az láthatja hogy kettyós vagy. Van baj, nem is kicsi. Mások is írták hogy nem vagy normális, egy megszállott. Azt meg te magad írtad pár oldallal ezelőtt hogy volt olyan kérdésed amit már töröltek. Akkor?

A skizofréniád kezeltesd, mert látom a 34-es is te vagy, a szöveg majdnem ugyanaz mint amit kérdezőként privátban küldtél. Most el fogsz kezdeni magaddal beszélgetni és jól egyetérteni mindenben? 😂😂

2020. szept. 17. 14:47
 36/40 anonim ***** válasza:
14%

14:47

Kezeltesd te magad!Engem sok pszichiáter látta,de el kell,hogy keserítselek sosem volt skrizoféniám,és egyéb ehhez hasonlóan komoly mentális betegségem sem!;)

Nem mondtam,hogy nem én vagyok a 34-es te élettelen senki!Ide csak azért írtam,hogy nehogy véletlen töröljék a kérdést a trollkodó elmebeteg kommented miatt!

Milyen nyolc általános ember?!Mivel le mertem írni privátban,hogy azért hihetetlen számodra ez a szituáció,mert neked senki nem bókol/veled senki nem flörtöl?!Gond az van,de nem nálam,hanem nálad te szerencsétlen!

Be is másolhatod ide,amit privátban írtam,nyugodtan!Merem vállalni,semmi csúnya nem volt benne,de ezek szerint nagyon is fején találtam a szöget,veled aztán senki nem tesz hasonlókat,mint velem!😉 Amúgy nyugi,így már tudom ki vagy.Egy szerencsétlen lúzer vagy amúgy,aki csak offolgatni tud normálisan feltett kérdések alatt a hatalmas keserűsége végett!

Keress más hobbit,így sosem lesz senkid szerencsétlenke!

2020. szept. 17. 14:59
 37/40 anonim ***** válasza:
*látott
2020. szept. 17. 15:03
 38/40 anonim ***** válasza:
59%

Azt ugye tudod hogy tiltja a szabályzat hogy több profilod legyen? Nyilvàn sokaknak van, nem csak neked, de neked ennyi eszed van hogy még be is vallod hogy van.

Menj vissza valamelyik pszichiáteredhez a sok közül.

2020. szept. 17. 15:05
 39/40 anonim ***** válasza:
0%

Mit vallottam be? Nincs másik regem. Neked van, te vallottad be.

Hát nem is csoda hogy letiltottak már.

2020. szept. 17. 15:14
 40/40 anonim ***** válasza:
59%
Milyen érdekes ez a gyakori kérdések.Mindig meglep(ne),ha már nem szoktam volna meg,hogx a kommentem törlik,ahol elmondom,hogy tiltja a szabályzat az offolgatást,de azért egy kis frusztráltka sértegető kommentjei meg fennmaradnak.Vicces. (((:
2020. szept. 17. 17:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!