Miért mondja egy idősebb nő egy fiatalabbnak,hogy "szépségem"? Degradálás?
Pl volt olyan,hogy "Megbeszéltük,hogy most jössz szépségem?" Vagy valami ilyesmi volg a mondat,nem emlékszem már pontosan.
Szerintetek ez negatív jelző,hogy így szólítja?
Ez abszolút egyéni stílus kérdése.
Volt egy idősebb kolléganőm, aki folyton "bébinek" hívott, de valahogy szórakoztatónak is találtam, mert illett a személyiségéhez ez a stílus.
Nem minden támadás, szóval nyugi :)
És igen, lehetnek zavaró az ilyenek, de nagyrészt rá kell hagyni az illetőre, ha csak nem lép át egy határt.
Szerintem ezzel semmi baj nincs. Nekem jól esne.
Kicsit megszállott vagy ezzel a nővel szemben.. Azóta se keresett?
Hàt..ez aranyos volt. De nem talàlt.
En most lattam a kerdest es nekem is mondjàk neha föleg öregasszonyok amikor neki allnak felettem okoskodni lecseszni meh szidni, mintha en sik hülye lennèk hozzajuk kepest, es akkor jönnek ezek a szepsegem meg dràgàm meg ilyenek tölük.
Némelyiket szabalyosan megverném.
Lehet tévedtem.Ugyanannyi a zölded,mint annak az illetőnek volt.
Esetemben a nő nem cseszett le akkor,és pláne nem szidott,amikor ezt mondta.Ja,és még nem öregasszony,nem nyugdíjaskorú. :D
Akkor is lehet hogy adott egy "élt" vagy nyomatekot csak hogy tudd hol a helyed..
Ez soha nem bok.
Hát azért pasik szokták mondani a nőknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!