Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért mondja egy idősebb nő...

Miért mondja egy idősebb nő egy fiatalabbnak,hogy "szépségem"? Degradálás?

Figyelt kérdés

Pl volt olyan,hogy "Megbeszéltük,hogy most jössz szépségem?" Vagy valami ilyesmi volg a mondat,nem emlékszem már pontosan.

Szerintetek ez negatív jelző,hogy így szólítja?

2020. aug. 18. 23:52
1 2 3 4
 21/40 A kérdező kommentje:
Azt is mondta ezutáj x héttel,hogy "napról napra szebb vagy".Gondolom ezzel is nyomatékot akart adni,hogy tudjam "hol a helyem".😄😄😄
2020. aug. 20. 18:07
 22/40 anonim ***** válasza:
78%
Hu de erösködsz azon, hogy biztos bokol...
2020. aug. 20. 18:17
 23/40 A kérdező kommentje:
Mi az erősködés abban,hogy leírtam mit mondott még?!Nem tehetek róla,hogy nem tetszik neked,hogy tévedtél.😄😄
2020. aug. 20. 18:31
 24/40 anonim ***** válasza:
20%

Nem làtok soha ebben bókot. Ez tipik lekezelö beszolàs pozitiv àgyazàsban hogy ne tudj belekötni ö csak "jot" akart..

Az hogy te kerdezel ugyan de valojaban önigazolast keresel az engem hidegen hagy. Csak fura hogy minek kerdeztel akkor.

2020. aug. 20. 18:34
 25/40 A kérdező kommentje:

Az lekezelő beszólás,hogy "napról napra szebb vagy"?Hmm...érdekes.Akkor neked mi a bók drága?🤔

2020. aug. 20. 18:36
 26/40 anonim ***** válasza:
56%

Nah pont mint ez a draga :D ugyanaz

Naprol napra szebb vagy= naprol napra hülyebb vagy

2020. aug. 20. 18:39
 27/40 A kérdező kommentje:

A "drága" az más,mint ez.

Napról napra hülyébb?Te az ilyen hülyeségeket magadtól találod ki vagy pedig valaki segít benne?😂😄🤔🤔

2020. aug. 20. 18:42
 28/40 A kérdező kommentje:

És még valaki fel is pontozta azt a válaszod,hogy egy szimpla "napról napra szebb vagy" azt jelenti "napról napra hülyébb vagy".Ti melyik világban éltek?Elmúltál már 20 meg azok,akik ezt felpontozták?😀😀😀 Kétlem.😂

Szóval,ha egy pasi mondja egy nőnek,hogy "napról napra szebb vagy" meg "szépségem" az persze simán lehet,hogy bók,de,ha egy nő mondja egy másiknak az csak negatív lehet.Micsoda heteronormatív világlátás.LOL

2020. aug. 20. 18:45
 29/40 anonim ***** válasza:
64%

Köszi, nekem viszont feldobtátok az estém!! 😄 Előttem van, ahogy "két kis kakas" egymásnak esik a maga igazáért, közben meg csakhogy mindkét fél a maga igazát bizonyítsa egyre nagyobb blődséget talál ki. 😂😂 Na jó, jelen esetben csak 26-os válaszoló.

Szóval, akkor tisztázzuk:

1. Ez valóban stilusfuggo.

2. Szerintem semmiképpen nem lekezelo, hanem inkább kicsit kelletős. Ne haragudjatok, de én nagymamámat tudnám elképzelni így beszélni, nem egy középkorú hölgyet, főleg ha vagy már 17-19 éves, vagy idősebb.

3. Kicsit mintha bolondítani akarna, de nem lép át egy határt, aminek az okára csak tippelni lehetne.

4. Ha ez nem gúny (ami szerintem nem az, ez egyértelmű), akkor nagyon szimpatikus vagy neki, amit próbál a tudtodra adni. Azért ezen a "kívánatos" szón megakadt a szemem!!! Ki lehetett volna úgy is fejeznie magát, hogy "ápoltnak tűnj", és azért azt senki ne mondja, hogy a kívánatos szónak nincs részben erotikus jelentéstartalma!!!! Jelen esetben, egy családi találkozóra elég, ha ápoltan, és nem kívánatosan megy az ember!

5. Nagyon vigyázz, hogy ne hagyd, hogy a szavaival szédítsen, ha kell állítsd le, pl. azzal hogy visszakérdezel. "Miért mondod rám ezt? Vagy, van hogy be kell játszani a "butát" és akkor lehet veszi a lapot. Feltéve, ha esetleg te is akarsz tőle valamit, bár hááát, jobb az ilyenbe nem belekeveredni. Főleg ezek a mondatok... :/

6. Ha gondolod esetleg privátban is írhatsz, ha nem tudod mit tégy, és jól jönne egy-két gondolat. :)

29N

2020. aug. 24. 22:48
 30/40 anonim ***** válasza:

Nem annyira a kérdezőnek, inkább egyes válaszolóknak írom, hogy én is "szívemnek" meg "babámnak" szólítok kb. mindenkit, viccnek indult, de valahogy hozzászoktam, eszembe nem jutna lekezelni őket.

Szóval tényleg kontextustól és személytől függ.

2020. aug. 27. 20:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!