Emberek, akik utálják a nevüket! Hogy mutatkoztok be? Időpont kérésnél mindig az igazi neveteket adjátok meg, vagy néhol játszotok a lehetőségekkel? (legális határokon belül)
Utálom a nevem, gyerekkorom óta meg akarom változtatni. Ha csak kimondom, rossz érzés fog el. Meg akarom változtatni, de hosszadalmas és bonyolult folyamat. Ha időpontot kérek valahova, akkor amellett, hogy illedelmes vagyok muszáj nevet megadni? Lehet hülyén hangzik, de jeligét nem lehet ugye?
(légyszi ne savazzatok nagyon a kérdés miatt, hátha van itt olyan, aki megért engem és tud valami tanácsot adni. Köszi)
Középső név Magyarországon továbbra is az első keresztneved...Mivel a magyar névadási sorrend Vezetéknév -Keresztnév -(keresztnév).
Vagyis , te harmadik nevet nem kaptál (ahogy rengetegen), nem középsőt...
Hát nekem két keresztnevem van. Soha nem használtam a másodikat és vannak akik egyáltalán nem tudnak róla. Igazából én is utálom a nevem de csak a másodikat. Ezért inkább nem változtatom meg.
Jelige nem lehet a neved sajnos :c
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!