Emberek, akik utálják a nevüket! Hogy mutatkoztok be? Időpont kérésnél mindig az igazi neveteket adjátok meg, vagy néhol játszotok a lehetőségekkel? (legális határokon belül)
Utálom a nevem, gyerekkorom óta meg akarom változtatni. Ha csak kimondom, rossz érzés fog el. Meg akarom változtatni, de hosszadalmas és bonyolult folyamat. Ha időpontot kérek valahova, akkor amellett, hogy illedelmes vagyok muszáj nevet megadni? Lehet hülyén hangzik, de jeligét nem lehet ugye?
(légyszi ne savazzatok nagyon a kérdés miatt, hátha van itt olyan, aki megért engem és tud valami tanácsot adni. Köszi)
Csak szólok, hogy Magyarországon a "középső név " az az első keresztneved..
És amúgy, nem csak Magyarországon van az, hogy csak adható listából adhatsz.
És engem is nagyon érdekel, hogy mi is az a név.
De rajtam az nem segít, hogy csakl adható listából adhatok xD És az sem, hogy más országban mi van.
Amúgy egy pár nevet találtam a listából, igaz többször átnéztem, de 3-4 tetszőt találtam. Tudom azt is, hogy mi az a középső név, de mint említettem, nem kaptam sajnos. Bár gyanítom, ha kaptam volna, az is pont ugyanennyire "illene" hozzám, mint ez. :/
Biztos vagy benne, hogy a bizonyítványokat át kell íratni?
Mert amikor valaki pl. házasságkötéskor felveszi a párja nevét, biztos vagyok benne, hogy nem kell a bizonyítványait átíratni, nekem se kellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!