Akik a korona elején töménytelen mennyiségű konzervet/húst/tartós élelmiszert vásároltak, meséljetek már, mi lett a több raklapnyi étellel? Azóta se léptetek ki otthonról?
Engem is érdekel!
Minket ez teljesen hidegen hagyott. Nem vásároltunk be előre, semmi ilyesmi nem történt nálunk. Ugyanúgy lementünk vásárolni mint eddig. :D
Te mindig félre beszélsz? Mert az egész korona vírus alatt, ha 5 db konzervet szerváltunk be, akkor sokat mondok:D
Nem szeretjük a konzerveket, tudod?:D
Azert kiléptunk otthonrol, epp most jottunk haza kulfoldi nyaralasbol.
A konzerv, fagyasztott hus,stb elonye hogy sokaig eláll, ergo azota siman csak nem vettunk ezekbol tobbet. Veszteni valo nem volt, nyerni valo pedig a bizonytalanság érzés csokkentese.
Nekünk vírus előtt is vol tartalékunk. Virus idején is megnöveltük kicsit
Én pl több liter mososzerrkkel mosogatoszerekkel láttam el magunkat és voilá elég 2hsvonta nagy boltolni
Nem csak a virus idején hasznos egy alap beraktározás sokat lehet spórplni ha nem mész nontop a bolltba és veszel mindent amit megkivánsz és a sok nasi ugy megtolja árban hogy ihaj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!