Igaz hogy érdemesebb az agyonfertőzőtt kinábol rendelni élelmiszert, mert mire ideér, elpusztul rajta a virus, ellenben ha a sparbol rendeljuk ahol a lappangó csomagolja, az még bőven fertőz mikor 2 nappal késöbb megkapjuk?
"ahol a lappangó csomagolja"
Mármint mit és hogy csomagolja?? Hacsak nem a helyben sütött péksütikről vagy kenyérről van szó, de azt meg úgysem rendeljük Kínából, vagy ha zöldség, azt meg megmossuk és/vagy megpucoljuk.
Csomagolt szalámi dátumát azért nézd meg, meddig jó. :)
Visszatérnek a jó kis szárazkolbászok, hetek múlva spájzból leakasztunk egyet vacsira. :))
Nem.
Eleve a vírus a tárgyak felületén max pár napig él meg.
Másrészt a SARS-nCOV2 a vírus növényt nem fertőz meg, állati termékből - gyanítom nem denevért akarsz enni - meg csak akkor kerülhet a szervezetbe, ha nem volt megfelelően hőkezelve.
Ha nagyon parázol:
* fertőtleníts: szappanos víz, minimum 62-71 százalékos etanol, 0,5 százalékos hidrogén-peroxid vagy 0,1 százalékos nátrium-hipoklorit
* alkalmazz hőkezelést - főzd, süsd az élelmiszereket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!