Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Már körülmetélkedtetek?

Már körülmetélkedtetek?

Figyelt kérdés

2020. aug. 13. 09:47
A kérdező szavazást indított:
igen
nem
23 szavazat
 1/8 A kérdező kommentje:
Vallás kategoriába raktam de valamiért átkerült ide
2020. aug. 13. 10:04
 2/8 anonim ***** válasza:
50%
Nem kell körül metélkedni már egyik férfinek sem, mert már nem az ószövetségi időben élünk. Ezt mindenki tudja.
2020. aug. 13. 10:41
 3/8 A kérdező kommentje:

#2 Akkor rosszul tudod mert az ószövetség mai napig érvényes.

Máté 5:17 Ne gondoljátok, hogy jöttem a törvénynek vagy a prófétának eltörlésére. Nem jöttem, hogy eltöröljem, hanem inkább, hogy betöltsem.

Máté 5:18 Mert bizony mondom néktek, míg az ég és a föld elmúlik, a törvényből egy jóta vagy egyetlen pontocska el nem múlik, a míg minden be nem teljesedik.

Máté 5:19 Valaki azért csak egyet is megront e legkisebb parancsolatok közül és úgy tanítja az embereket, a mennyeknek országában a legkisebb lészen; valaki pedig cselekszi és úgy tanít, az a mennyeknek országában nagy lészen.

2020. aug. 13. 10:47
 4/8 anonim ***** válasza:
Oké, hogy te ebben hiszel, de nem mindenki van ezzel így.
2020. aug. 13. 10:54
 5/8 anonim ***** válasza:

3 Mondom, hogy nem kell. A férjem utána járt, A-Z-ig. Nem kell. A zsidók használják csak. Azok is azért mert alszanak. Teljes megváltás van.

Nézz már utána miért is volt az ószövben ez.

2020. aug. 13. 10:56
 6/8 anonim ***** válasza:
5+ Ószövben nem volt teljes megváltás még. Ezért kellett a tiszta bárány áldozat+ ez.
2020. aug. 13. 10:57
 7/8 anonim ***** válasza:
66%
Nem vagyok körülmetélve (magyarán vágatlan vagyok odalent). Nem is tervezem. Nem vagyok vallásos és nincsenek egeszsegügyi okaim se.
2020. aug. 13. 11:18
 8/8 szellkriszta válasza:
Én sem vagyok. De anyám mondta, ha fiúnak születek, nem úszhattam volna meg ezt a nyissz-nyissz dolgot.
2020. aug. 20. 13:17

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!